Dead CellsYouTube da çoğunlukla tek atımlık kısa çerez oyunlar çekiyorum. Öneriniz varsa verebilir misiniz?
Dead Cells bu arada çerezlik değil bence.Dead Cells
Neden? Az önce girdim 2 adam kestim çıktım.Dead Cells bu arada çerezlik değil bence.
Superhot çok hoş bir çerezlikte Katana Zero bence çerezlik değil.Superhot, Katana Zero.
Çerezlikten kastınız kısa olması mı hızlı bitmesi mi?Superhot çok hoş bir çerezlikte Katana Zero bence çerezlik değil.
Bence çerezlik oyun böyle kafa yorcak oyun olmamalı. Canın sıkıldı diyelim girdin oynadın öyle oyunlar. Mesela bence Forager çerezlik bir oyun. Belki bakış açım bazılarına göre yanlış ama bence böyle .Çerezlikten kastınız kısa olması mı hızlı bitmesi mi?
Tam Forager diyecektim yazmışsınız zaten. Yalnız o fena bağımlılık yapıyor, pençesinden zor kurtuldum.Bence çerezlik oyun böyle kafa yorcak oyun olmamalı. Canın sıkıldı diyelim girdin oynadın öyle oyunlar. Mesela bence Forager çerezlik bir oyun. Belki bakış açım bazılarına göre yanlış ama bence böyle .
Bunu bir hakeret olarak alıyorum. Hollow Knight çerezlik değil yanından bile geçemez o kavramın.Hollow Knight.
HAKERET ettiğim için özür dilerim.Bunu bir hakeret olarak alıyorum. Hollow Knight çerezlik değil yanından bile geçemez o kavramın.