Üniversitede inşaat mühendisliği yazmalımıyım

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar merhaba. Bu sene üniversite sınavına girdim ve sonuçlar birkaç gün önce belli oldu. Sonucum fena değil makine gibi mühendislikleri yazabiliyorum ama bildiğiniz gibi sıralama hiç belli olmuyor. Boşta kalmamak için sonlara ingilizce inşaat müh. yazmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım ileride işsiz kalır mıyım?

Arkadaşlar merhaba. Bu sene üniversite sınavına girdim ve sonuçlar birkaç gün önce belli oldu. Sonucum fena değil makine gibi mühendislikleri yazabiliyorum ama bildiğiniz gibi sıralama hiç belli olmuyor. Boşta kalmamak için sonlara ingilizce inşaat müh. yazmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım ileride işsiz kalır mıyım?
İnşaat yazmalımıyım diyince, taşeron işçi olmak istiyorsunuz anladım kusura bakmayın 😅

hocam bende inşaat yazıp yazmama arasında kaldım özel değilse say sıralamanız kaç acaba

hocam bende inşaat yazıp yazmama arasında kaldım özel değilse say sıralamanız kaç acaba
199
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıralamam çok iyi değil ama mezuna kalmak gibi bir düşüncem yok bu sene beni her anlamda çok yıprattı açıkcası

199
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıralamam çok iyi değil ama mezuna kalmak gibi bir düşüncem yok bu sene beni her anlamda çok yıprattı açıkcası
Geçen sene bende 168 k yapmıştım inşaat mühendisliğini yazmayı düşünüyordum. Sonra araştırdığımda fazla mezun olması, okumasının zor olması, mezunluktan sonra iş bulmanın kolay olmadığı eğer bu işlerde tanıdık birileri varsa belki o zaman okunabilir demişlerdi. Belki de en önemlisi senin isteyip istememen mühendisliklerde sonuçta iş sende bitiyor.

yazma derim

İnşaat mühendisliği 200k ve sonrasina bak okullar dolmamis bile. Türkiye de dolmayan mühendislik yoktu ama insaattan artik kaciyor millet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri