Halil avch
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
bu işlemciye bu soğutucu almak biraz garip geldi hocam bence iade edebiliyorsanız edinhocam bütçe sıkıntım vardı o yüzden bunu aldım mecburen
bu işlemciye bu soğutucu almak biraz garip geldi hocam bence iade edebiliyorsanız edinhocam bütçe sıkıntım vardı o yüzden bunu aldım mecburen
Hocam iade edemem artık termal macun bulaştı altına bilebu işlemciye bu soğutucu almak biraz garip geldi hocam bence iade edebiliyorsanız edin
genelde evetevet hocam her yere doğru bir şekilde dağıttım bide termal macunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kış aylarında derece farkı olur mu hocam sizce
Tabikide 70 i geçmezevet hocam her yere doğru bir şekilde dağıttım bide termal macunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kış aylarında derece farkı olur mu hocam sizce
Bir sıkıntı olmaz 95 100 dereceleri gördüm benHocam ne yapcam bilmiyorum vallahi böyle devam etsem bir sıkıntı olur mu 85 dereceye kadar çıkıyor bu işlemci sıcaklığı ya
knk bende ryzen 5 5600 var 85 dereceyi buluyor bende bi sıkıntı yok sizdede olamaz herhaldeHocam ne yapcam bilmiyorum vallahi böyle devam etsem bir sıkıntı olur mu 85 dereceye kadar çıkıyor bu işlemci sıcaklığı ya
hocam kış aylarında derece farkı oluyor mu pekiknk bende ryzen 5 5600 var 85 dereceyi buluyor bende bi sıkıntı yok sizdede olamaz herhalde
evet kışın 75 dereceyi geçtiğini görmedim tabi burda kasanın hava akışı ve odanın sıcaklığıda önemlihocam kış aylarında derece farkı oluyor mu peki
Hocam şuan akşam olduğu için 70 80 dereceler arasında gidiyorevet kışın 75 dereceyi geçtiğini görmedim tabi burda kasanın hava akışı ve odanın sıcaklığıda önemli