MctCan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 929
doğrulamaAliexpress tarafında bir kısıtlama mı googledaki numara doğrulama mı?
doğrulamaAliexpress tarafında bir kısıtlama mı googledaki numara doğrulama mı?
Youtube aç mobil uygulama içinden hesap ekle diyip ordan hesap oluştur doğrulama kodu istemez 1 dakikalık googlelama sonucu öğrenirdin şunudoğrulama
Gmail ile uğraşmayın Aliexpress için hotmail&outlook candır @KingDeViL katılıyor musunYoutube aç mobil uygulama içinden hesap ekle diyip ordan hesap oluştur doğrulama kodu istemez 1 dakikalık googlelama sonucu öğrenirdin şunu
Bu onlardan çok daha az zahmetliGmail ile uğraşmayın Aliexpress için hotmail&outlook candır @KingDeViL katılıyor musun![]()
döşedim mutfağa20 metresi 90 liraydı keşke alsaydım şunu
![]()
RGB LED Şerit Işıklar Müzik Sync USB 5 V Uzaktan Kumanda Led Şerit Esnek Lamba Odası Parti TV Masası Yatak Odası Dekorasyon
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Allah razı olsunYoutube aç mobil uygulama içinden hesap ekle diyip ordan hesap oluştur doğrulama kodu istemez 1 dakikalık googlelama sonucu öğrenirdin şunu
iyiken almamışsın 20 metre olsun diye her ledin arasına 2 karış aralık bırakmışlar ve ledde güçlü vermiyor ışığı.20 metresi 90 liraydı keşke alsaydım şunu
![]()
RGB LED Şerit Işıklar Müzik Sync USB 5 V Uzaktan Kumanda Led Şerit Esnek Lamba Odası Parti TV Masası Yatak Odası Dekorasyon
Ömer tuya nasil oluyo ? Bu tuya mıTuya'da daha fazla özelleştirme, senkronizasyon ve otomasyon işleri de var tabi başka Tuya destekli cihazlarla.
Aldım bi tane. Ben de böyle bir şey bakınıyordum iyi denk geldiNormal düz şerit led değil her led farklı renkte yanabilir.
Alıntıyı görüntüle
![]()
TUYA LED şerit ışıkları WS2812 RGBIC adreslenebilir şerit ışık takip etkisi ile Wifi USB 5V Smartlife Dreamcolor için Dreamcolor - AliExpress 39
Tuya versiyonu elbet daha iyi kontrol ve senkronizasyon açısından fakat indirim onda geçerli değil yalnızca BT.
20 mt yi 90 tl ye aliyosun. 44 tuşlu kumanda ve bluetooth desteği de var. Ben de aldım, 2 makara olarak geldi hatta belki gelmez diye düşündüm.iyiken almamışsın 20 metre olsun diye her ledin arasına 2 karış aralık bırakmışlar ve ledde güçlü vermiyor ışığı.
Düz RGB mi ARGB mi?aliexpressten başka led öneriniz var mı?
10 metre lazım bu çok pahalıya geliyor
Bunun direkt kendi uygulaması var Govee iyidir.
Evet 5v USB ile çalışıyor.Bu ürünün ucu USB li mi arkadaşlar