feritx100z
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Selamın aleyküm arkadaşlar monitör alcam bütcem 4500 tl civarında bu monitör alınır mı ya da başka bir monitör öneriniz var mıdır?
alınır öneririm.Selamın aleyküm arkadaşlar monitör alcam bütcem 4500 tl civarında bu monitör alınır mı ya da başka bir monitör öneriniz var mıdır?
uzun kullanımda herhangi bir problem yaşamam demialınır öneririm.
hayır yok o dediğin lenovo r25i-30 modelinde var alabilirsin sorun olmaz.uzun kullanımda herhangi bir problem yaşamam demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de bazı monitörler mesela 180 hz 0.5ms 30 dakika sunuyor bunda da öyle bir problem var mıdır
aoc 24g4x öneririm r25i-30 180 hz yapınca sadece 30 dakika o şekilde kullanabiliyorsun kontrast gecikme ve yenileme hızı olarak aoc daha iyi r25i-30 ise maksimum parlaklık olarak iyi.bende r25i-30 ile aoc arasında kararsız kaldım hangisini alsam diye hangisini almam daha mantıklı olur
Monitörü güneş ışığı alan bir yerde kullanacaksan r25i-30 daha iyi olur, ben 426 nit parlaklıkta kullanıyorum anca yetiyor, daha da artsa arttırırım belki. R25i-30 400 küsür nit aoc 325 nit. Aradaki 15 hz hiçbir şekilde hissedilmez ve konuşmaya değmez bence. Sadece kontrastı daha iyi ama o da kesin değil çünkü r25i-30'un kontrastı daha önce ölçülmedi, elde veri yok. Gecikme konusunda da veri yok.bende r25i-30 ile aoc arasında kararsız kaldım hangisini alsam diye hangisini almam daha mantıklı olur
Overclocklu monitör kullanmak önerilmez, tehlikelidir. 165 hz kullanacaksınız.r25i-30 180 hz 30 dakika kullanımdan sonra değerleri ne kadar düşüyor kaç hz veriyor tepki süresi de
artıyor mu
Neden tehlikeli olsun monitörün Kendi özelliği bu hocamOverclocklu monitör kullanmak önerilmez, tehlikelidir. 165 hz kullanacaksınız.
Overclocklu kullanınca sınıyorlar sonra çabuk bozuluyorlar veya sorunlar ortaya çıkarıyorlar.Neden tehlikeli olsun monitörün Kendi özelliği bu hocam
tepki süresinde değişiklik olmuyor demi 0,5 1 ms üstüne çıkar mıOverclocklu monitör kullanmak önerilmez, tehlikelidir. 165 hz kullanacaksınız.