Çözüldü✓ 750w bronze psu alınır mı+öneri

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,443
750w psu bronze alsam gold dan çok fark yaratır mı bence çok sorun değil ama emin olamadım
750w bronze full modüler psu önerisi yapar mısınız. (bütçe: golddan ucuz olsun yeter)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Gif Man

Son düzenleme:
NZXT markasının 750W PSU su vardı . kaliteli olduğu için sorun çıkarmaz muhtemelen

750w psu bronze alsam gold dan çok fark yaratır mı bence çok sorun değil ama emin olamadım
750w bronze full modüler psu önerisi yapar mısınız. (bütçe: golddan ucuz olsun yeter)

@Gif Man
hocam bir butce soyleseniz olmaz mı ya bazı bronzlar goldlardan pahalı

@Gif Man
Başka Bakmana Gerek Yok !

• Beğen
Reaksiyonlar: Oppi
Gold alayım nedir hocam piyasada 750w gold 50 tane psu var bütçe sorduk
Ben zaten gold alıcaktım modeli belirlemiştim babam pahalı dedi güç tasarrufu o kadar önemli değil dedi o yüzden bronze bakayım dedim ama fiyatlar çok yakın

Ben zaten gold alıcaktım modeli belirlemiştim babam pahalı dedi güç tasarrufu o kadar önemli değil dedi o yüzden bronze bakayım dedim ama fiyatlar çok yakın
güç tassarurufu ile ilgili değil gold/bronze vs. modülerliğe bakacaksın

@Gif Man

Ben gold PSU istemedim . Mesajlarımı oku lütfen

Son düzenleme:
Geri