LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bütçe nedirModüler değil baktım ona
hocam bir butce soyleseniz olmaz mı ya bazı bronzlar goldlardan pahalı750w psu bronze alsam gold dan çok fark yaratır mı bence çok sorun değil ama emin olamadım
750w bronze full modüler psu önerisi yapar mısınız. (bütçe: golddan ucuz olsun yeter)
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Gif Man
Başka Bakmana Gerek Yok !750w psu bronze alsam gold dan çok fark yaratır mı bence çok sorun değil ama emin olamadım
750w bronze full modüler psu önerisi yapar mısınız. (bütçe: golddan ucuz olsun yeter)
@Gif Man
Gold alayım nedir hocam piyasada 750w gold 50 tane psu var bütçe sordukÖyleyse gold alayım ben zaten fiyatlarını öğrenmek için sordum
Ben zaten gold alıcaktım modeli belirlemiştim babam pahalı dedi güç tasarrufu o kadar önemli değil dedi o yüzden bronze bakayım dedim ama fiyatlar çok yakınGold alayım nedir hocam piyasada 750w gold 50 tane psu var bütçe sorduk
güç tassarurufu ile ilgili değil gold/bronze vs. modülerliğe bakacaksınBen zaten gold alıcaktım modeli belirlemiştim babam pahalı dedi güç tasarrufu o kadar önemli değil dedi o yüzden bronze bakayım dedim ama fiyatlar çok yakın
750w psu bronze alsam gold dan çok fark yaratır mı bence çok sorun değil ama emin olamadım
@Gif Man
Ben gold PSU istemedim . Mesajlarımı oku lütfenHigh Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-S2750GD-F14C Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.099,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com