Wraith esportstan kumara girmeye değermi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,108
Selamlar baktığım bi konuya göre @freygasm hocamın konusundan baktığım üzere servise gıcırtı var diye yollamış ve uzun süre bekletmişler wraithten kumara girmeye gerek varmı yoksa amazondan gpx2 4k hz update geldi yoksa razer deathadder v3 proyumu tercih etmeliyim

Selamlar baktığım bi konuya göre @freygasm hocamın konusundan baktığım üzere servise gıcırtı var diye yollamış ve uzun süre bekletmişler wraithten kumara girmeye gerek varmı yoksa amazondan gpx2 4k hz update geldi yoksa razer deathadder v3 proyumu tercih etmeliyim
wraıth ıyı hos ama acılmıs paketler ıade almıyor ve garantıde cogunlukla kullanıcı hatası dıyolar

wraith garanti servisi çok kötü ben sadece ucuz ürünler için wraith tercih ediyorum elektronik ürün bu bazen sıkıntı çıkabiliyor

ninjutso sora v2 / Atk blazing x1 ultra / lamzu atlantis og pro 4k aralarında kaldım
sımdı hocam ıncelemelerıne bakın oyle alın bakıp almazsanız memnun olmazsanız acık kutu ıade kabul etmıyolar atk x1 gpx2den ve v3prodan daha ıyı sensore sahıp

biliyorum ama wraithten kumara girmeye değermi onu bilmiyorum ve çok kararsızım 1 aydır mouse araştırıyorum en uygununu bulmaya çalısıyorum ama çok kararsızım

biliyorum ama wraithten kumara girmeye değermi onu bilmiyorum ve çok kararsızım 1 aydır mouse araştırıyorum en uygununu bulmaya çalısıyorum ama çok kararsızım
atk x1 yenı bır mouse sensoru yenı cıkan pıxart 3950 alıcaksanız bunu alın

bende ona yükselmiştim razer d3 pro gibi 750ips 70g

almayın şurdan bir şey 1 aydır uğraşıyorum hala cözülmedi sorunum

Geri