Temu kargom hala gümrükte

Hocam az önce destekle görüştüm. Hemen kupon tanımladılar. Üstüne isterseniz ücret iadesi gerçekleştirelim siparişiniz size ulaşırsa hediyemiz olsun lütfen mağdur olmayın vs yazdı. Dedim maden her türlü geliyor para iadesi yapalım :)
Banada geldi o teklifte yapmadım hocam gümrüğün suçunu adamlara yıkmak olmaz. Onlar işini düzgünce yaptı. Ben doğru bulmuyorum o tercihi.

Aynı tarihte elime 3-4 tane AliExpress gönderisi ulaştı hocam. Tamam gümrükte normalden uzun kalıyor ama aynı gümrükten bunlar da geçiyor yani.

Hocam ama acayip aklımı çeldiniz şu anda destekle görüşüyorum bakalım iadeyi iptal edebilir miyim :D

Edit: Olmuyormus :/
1721728882731.png
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin sipariş kargoya verildiğinde buraya bi yazar mısınız hocam. Bakalım bizimki de belki gelir :d

Son düzenleme:
Hocam ama acayip aklımı çeldiniz şu anda destekle görüşüyorum bakalım iadeyi iptal edebilir miyim :D

Edit: Olmuyormus :/
Alıntıyı görüntüle

Sizin sipariş kargoya verildiğinde buraya bi yazar mısınız hocam. Bakalım bizimki de belki gelir :d
Tamamdır yazarım inşallah

12 temmuzda uçak havaalanına inmiş o günden beridir yeni güncelleme yok. Aynı durumda olan varmı yada 12 temmuzdan sonra kargosu gümrükten çıkan?
Kardo ben mngde supervisorum ürünler bize verilmiş gözüküyor ama bize verilen bir ürün yok eğer ürününde 1 haftadan uzun süre hareket yoksa kaybolmuştur büyük ihtimal

Hocam benimkini MNG teslim almış sizinki ne âlemde?
Benimkide yola çıkmış şuan Trakya aktarmada

Kardo ben mngde supervisorum ürünler bize verilmiş gözüküyor ama bize verilen bir ürün yok eğer ürününde 1 haftadan uzun süre hareket yoksa kaybolmuştur büyük ihtimal
Yok hocam çok şükür kaybolmamış

Bendede mng yazıyor ama halen ülkeye gelecek 4 gündür.

Aynen öyle hocam. Sağ salim ulaşır elimize umarım
İnşallah hocam

ee sen şimdi para iadesi talep etmene rağmen eline ulaşan ürünleri gönül rahatlığıyla kullanacaksın öyle mi?
Evet kullanacak şonuçta onlar teklif etti bunu adam zorla almadı. Destek olmak isterse bidaha alışveriş yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,303
Üyeler
189,248
Son üye
onlhx
Geri