Adıma Fake hesap açıldı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar adıma bu forumda fake bir hesap açıldı, hesap kesinlikle benim değil ve kimin açtığını biliyorum. Başka bir forumdan birisi açtı. Elimde kanıtları var. Önceki konu onaylanmadığından yeniden açıyorum. Lütfen yardım edin.

Evet bu! Kendimi parçalayacağım, bir tane de konu açmış sonra konu mesajı değiştirilmiş Allah bilir ne yazdı! @B1L0 Yardımcı olur musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye hiç bir mod bana yardımcı olmuyor? Lütfen yardım edin, bakın bunu yapan kişi bir anda saçma sapan bir şey yapabilir. (Sanırım yapmış da) lütfen yardım edin.

bende ciddiyim az daha bir şey yaparsa kapatirlar hesabi
Ya az daha bir şey yapmasın direk kapatsınlar hesabı, hesap benim değil ve saçma sapan paylaşımlar yapıyor, elimde tüm kanıtları var. Bir şey bana dokunacak diye korkuyorum. Bildiğin moderatör/yönetici varsa etiketler misin çok sevinirim.

Ya az daha bir şey yapmasın direk kapatsınlar hesabı, hesap benim değil ve saçma sapan paylaşımlar yapıyor, elimde tüm kanıtları var. Bir şey bana dokunacak diye korkuyorum. Bildiğin moderatör/yönetici varsa etiketler misin çok sevinirim.
dokunmaz dokunursa 7 degil vista yaparsin adini nolacakki yani

Ya hocam olay o değil, ben bir tek bu forumda yokum ki? Başka forumlarda da varım ve oldukça tanınan bir üyeyim. Gidip ismimi değiştirmek istemiyorum. Hiç bir moderasyon ekibi üyesi yardım edemez mi ya?
cimere yazin hocam tazminat davasi açarsiniz 50bin fln alirsiniziyi olur bi pc dizersinziz

Hocam ben anlamadim instagram hesabi gibi bir sey degil ki bu sizi taklit etsin. Elinde sizin fotograflariniz ya da bilgileri mi var?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri