Hocam zahmet olmazsa 8 gb ram tavsiyesinde bulanabilir misiniz, söz konusu laptop için...
Hocam zahmet olmazsa 8 gb ram tavsiyesinde bulanabilir misiniz, söz konusu laptop için...
Teşekkürler, sky hynix düşünüyorum ben o nasıl, micron daha mı iyi
Kaç MHz, CL kaç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir kodu yada numarası var mı, ddr4 gibi
16 GB olduğunu düşünmüyorum şahsen, en kötü ihtimal iade ederiz. TeşekkürlerÜründeki soru cevap kısmında 16 gb ram olduğu belirtiliyor, ram e gerek kalmayabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emin değilim ama üründe 4800 ram varsa bunu kullanıp 2x8 4800mhz yapabilirsin
benim r7 7735hs li 4060 fa507nv tuf a15 2023 deki model şuPanel %99 bu N156HMA-GA1
Tepki süresi 30,4ms kötü
Panel Test Değeri
Alıntıyı görüntüle
Panel Katalog Değeri
Alıntıyı görüntüle
Panel 300nit tepki süresi olarak çok büyük fark yokmuş tepki süresi 31,7msbenim r7 7735hs li 4060 fa507nv tuf a15 2023 deki model şu
Monitör AU Optronics B156HAN15.H [15.6" LCD] {2022}
Alıntıyı görüntüle
Hocam a15 bende de var wifi kartı harbiden illallah ettiriyor çok yavaşlıyor kopuyor wifi listesini açınca önce wifiler gözükmüyor sonra geliyor bahsettigin versiyonu nerden bulabilirim driver ekleden kurayima15 serisinin wifi kartı illallah ettirmişti bni. 1000mbit internet var hasbam 2-3mbit/s takılıyor bir de kopuyor lavuk. sonra forumlardan bi versiyon bulup driver ekle den ilerleyip kuruyorsun vsvs. sonra modemin dibinde 200mbit/s hız alıyorsun. 2.ssd yuvası boş, 2. ram yuvası boş. internette kasasını açma için zibilyon tane video var. bu fiyata bu çileler çekilir. müşterisine hayırlı olsun.
wifi kartını 2. elden değiştirin. gömülü mü wifi kartı?Hocam a15 bende de var wifi kartı harbiden illallah ettiriyor çok yavaşlıyor kopuyor wifi listesini açınca önce wifiler gözükmüyor sonra geliyor bahsettigin versiyonu nerden bulabilirim driver ekleden kurayim
Ben de lenovo loq ve asus arasında kaldım , lenovo'da da wifi sorunu oluyor mu çünkü laptob'u wifi'den kullanacağımHocam a15 bende de var wifi kartı harbiden illallah ettiriyor çok yavaşlıyor kopuyor wifi listesini açınca önce wifiler gözükmüyor sonra geliyor bahsettigin versiyonu nerden bulabilirim driver ekleden kurayim
Knk Lenovo çok düşünme yalnız adaptör değişimi filan yapman lazım teknik servisten şarjdayken pilde azalma olmaması içinBen de lenovo loq ve asus arasında kaldım , lenovo'da da wifi sorunu oluyor mu çünkü laptob'u wifi'den kullanacağım