Jamesdonkey Gamepower, Rampage gibi sorunlu bir marka her ürününden uzak durmanızı öneriyorum. Bütçe nedir?ileride cok sorun yasayabileceğim bir klavye midir bilgisi olan veya o fiyat bandına baska bi önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
2000-2500 arasıJamesdonkey Gamepower, Rampage gibi sorunlu bir marka her ürününden uzak durmanızı öneriyorum. Bütçe nedir?
hocam yurt dısıyla cok uğrasmak istemiyorum bir de cok zamanım yok almak icin. hyperx alloy core nasıldır?çinden en ucuz tester 68 kopyası mekanik klavyeyi alın. Zaman zaman aliexpress indirimleri vs oluyor
Bu bütçeye çok güzel sıfır Razer veya ikinci el razer bulabilirsiniz.hocam yurt dısıyla cok uğrasmak istemiyorum bir de cok zamanım yok almak icin. hyperx alloy core nasıldır?
logitech iyiymis aslında peki bunun tuslarında yakın sürecte bozulmalar olur mu?Bu bütçeye çok güzel sıfır Razer veya ikinci el razer bulabilirsiniz.
ya da Logitech:
![]()
LOGITECH G G413 SE Aydınlatmalı Tam Boyutlu Türkçe Q Mekanik Oyun Klavyesi | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G413 SE Aydınlatmalı Tam Boyutlu Türkçe Q Mekanik Oyun Klavyesi | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
Logitech garantisi ülkedeki en iyi garantilerden birisi diye biliyorumlogitech iyiymis aslında peki bunun tuslarında yakın sürecte bozulmalar olur mu?
tamam hocam tesekkürlerLogitech garantisi ülkedeki en iyi garantilerden birisi diye biliyorum
Gaming gecesinde 2000'e bulursan alınırileride cok sorun yasayabileceğim bir klavye midir bilgisi olan veya o fiyat bandına baska bi önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?