Yardım maksimum internet hızımı alamıyorum

forxeo

80+ Silver
Reaksiyon skoru
754
merhaba resimde görüldüğü üzere maksimum internet hızımı alamıyorum. maksimum hız 61 gözüküyor ama sadece 25 alabiliyorum. kurulumu türknetin kendi sitesindeki talimatlara uyarak yaptım. nasıl düzeleceğini bilen var mı

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    281.9 KB · Hit: 55
merhaba resimde görüldüğü üzere maksimum internet hızımı alamıyorum. maksimum hız 61 gözüküyor ama sadece 25 alabiliyorum. kurulumu türknetin kendi sitesindeki talimatlara uyarak yaptım. nasıl düzeleceğini bilen var mı
Hattına 26 mbps geliyor aşağı inip o kısmıda atarmısın?

Snr margin değerini kararlılık ayarından elle 8db olarak ayarla

Hocam hat değerlerin iyi sadece müşteri hizmetlerini arayıp hızını 50 mbpse yükselt.
daha yeni aradım da evinize 35 geliyor diyor ne diyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Snr margin değerini kararlılık ayarından elle 8db olarak ayarla
nereden ayarlamam gerekiyor bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın

Hocam modemini hiç bilmediğim için yorum yapamayacağım da dsl ayarları diye bir sekme var mı ?
daha yeni aradım da evinize 35 geliyor diyor ne diyeyim

nereden ayarlamam gerekiyor bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın

Yok hocam sana 26 mbps geliyor şuan hattın daha fazlasını destekliyor biraz baskı yap.
geldiğini biliyorum daha 3 gün önce tt kullanıyordum 75-80 arası veriyorlardı türknet altyapıda sorguladım bağlanmadan önce 61 çıktı ben de ona geçtim şu an yok çekiyorlar

geldiğini biliyorum daha 3 gün önce tt kullanıyordum 75-80 arası veriyorlardı türknet altyapıda sorguladım bağlanmadan önce 61 çıktı ben de ona geçtim şu an yok çekiyorlar
Şuan turknet mi kullanıyorsun?

Snr değerine göre zaten sen 8 e düşürürse kararlılık ayarın 16*3 +48 mbps hız alabilirsin. Ama kararlılık ayarını bulmalısın.

Hocam modemini hiç bilmediğim için yorum yapamayacağım da dsl ayarları diye bir sekme var mı ?
vardır illaki de ben bilmiyorum bi araştırayım bulursam tekrar yazarım

Şuan turknet mi kullanıyorsun?
evet yarım saat önce falan kurulum yaptım

Snr değerine göre zaten sen 8 e düşürürse kararlılık ayarın 16*3 +48 mbps hız alabilirsin. Ama kararlılık ayarını bulmalısın.
teknik ekibi çağırsam onlar yapar mı

vardır illaki de ben bilmiyorum bi araştırayım bulursam tekrar yazarım

evet yarım saat önce falan kurulum yaptım

teknik ekibi çağırsam onlar yapar mı
Bu sitede konu aç uzman kişiler yardımcı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri