Hattına 26 mbps geliyor aşağı inip o kısmıda atarmısın?merhaba resimde görüldüğü üzere maksimum internet hızımı alamıyorum. maksimum hız 61 gözüküyor ama sadece 25 alabiliyorum. kurulumu türknetin kendi sitesindeki talimatlara uyarak yaptım. nasıl düzeleceğini bilen var mı
buyur hocamHattına 26 mbps geliyor aşağı inip o kısmıda atarmısın?
Hocam hat değerlerin iyi sadece müşteri hizmetlerini arayıp hızını 50 mbpse yükselt.buyur hocam
Snr margin değerini kararlılık ayarından elle 8db olarak ayarlamerhaba resimde görüldüğü üzere maksimum internet hızımı alamıyorum. maksimum hız 61 gözüküyor ama sadece 25 alabiliyorum. kurulumu türknetin kendi sitesindeki talimatlara uyarak yaptım. nasıl düzeleceğini bilen var mı
daha yeni aradım da evinize 35 geliyor diyor ne diyeyimHocam hat değerlerin iyi sadece müşteri hizmetlerini arayıp hızını 50 mbpse yükselt.
nereden ayarlamam gerekiyor bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayınSnr margin değerini kararlılık ayarından elle 8db olarak ayarla
Yok hocam sana 26 mbps geliyor şuan hattın daha fazlasını destekliyor biraz baskı yap.daha yeni aradım da evinize 35 geliyor diyor ne diyeyim
O modemde böyle özellik yok.Snr margin değerini kararlılık ayarından elle 8db olarak ayarla
daha yeni aradım da evinize 35 geliyor diyor ne diyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nereden ayarlamam gerekiyor bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın
geldiğini biliyorum daha 3 gün önce tt kullanıyordum 75-80 arası veriyorlardı türknet altyapıda sorguladım bağlanmadan önce 61 çıktı ben de ona geçtim şu an yok çekiyorlarYok hocam sana 26 mbps geliyor şuan hattın daha fazlasını destekliyor biraz baskı yap.
Şuan turknet mi kullanıyorsun?geldiğini biliyorum daha 3 gün önce tt kullanıyordum 75-80 arası veriyorlardı türknet altyapıda sorguladım bağlanmadan önce 61 çıktı ben de ona geçtim şu an yok çekiyorlar
Snr değerine göre zaten sen 8 e düşürürse kararlılık ayarın 16*3 +48 mbps hız alabilirsin. Ama kararlılık ayarını bulmalısın.geldiğini biliyorum daha 3 gün önce tt kullanıyordum 75-80 arası veriyorlardı türknet altyapıda sorguladım bağlanmadan önce 61 çıktı ben de ona geçtim şu an yok çekiyorlar
vardır illaki de ben bilmiyorum bi araştırayım bulursam tekrar yazarımHocam modemini hiç bilmediğim için yorum yapamayacağım da dsl ayarları diye bir sekme var mı ?
evet yarım saat önce falan kurulum yaptımŞuan turknet mi kullanıyorsun?
teknik ekibi çağırsam onlar yapar mıSnr değerine göre zaten sen 8 e düşürürse kararlılık ayarın 16*3 +48 mbps hız alabilirsin. Ama kararlılık ayarını bulmalısın.
vardır illaki de ben bilmiyorum bi araştırayım bulursam tekrar yazarım
evet yarım saat önce falan kurulum yaptım
teknik ekibi çağırsam onlar yapar mı