Hesabımı Nerede Satabilirim?

Mergen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
820
Oyun hesabını satmak için en iyi platform neresi sizce?

Gamermarkt sitesi üzerinden satabilirsin, ben hiç satış yapmadım ama yapan kişiler güvenilir olduğunu söylüyor.
Ben Lol hesabı almıştım satan kişi geri almıştı. Site dava açıp parayı almıştı ve bana iade etmişti. Güvenilir 1 GamerMarkt 2 BynoGame benim için

Oyun hesabını satmak için en iyi platform neresi sizce?
ben bynogamede 3500 TL'ye zula satmıştım küçükken çok oynardık şimdi ne lanet bir oyun olduğunu anladım elimden çıkardım açıkçası bynogame güvenilir ama kesinti çok yapıyordu diye hatırlıyorum

ben bynogamede 3500 TL'ye zula satmıştım küçükken çok oynardık şimdi ne lanet bir oyun olduğunu anladım elimden çıkardım açıkçası bynogame güvenilir ama kesinti çok yapıyordu diye hatırlıyorum
3500 he vay be temiz para :)

3500 he vay be temiz para :)
temiz ama acayip emek var bir tane sponsorum adını vermeyeyim :) iyi parada yatırmıştı sonra taşındlar birdaha haber de alamadım parasınıda veremedim ama hala onun hakkına dokunmadım köşede duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temiz ama acayip emek var bir tane sponsorum adını vermeyeyim :) iyi parada yatırmıştı sonra taşındlar birdaha haber de alamadım parasınıda veremedim ama hala onun hakkına dokunmadım köşede duruyor
en az 2k yatmıştır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en az 2k yatmıştır
helal olsun sana :) baktın ortalıkta yok ihtiyaç sahibi birine ver onun sadakası olsun.

Aga bende legendary eagle hesap var csgo.
Kaç tl dir acaba merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,782
Üyeler
186,790
Son üye
ejdercik3411
Geri