warren_buffet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 476
3.5k3500 mü 350 olmasın
3.5k3500 mü 350 olmasın
nası sattın olm oha
yani kanka parası olup akılı olmayan birini bulduktan sonra çok kolay ki bence memlekettede ondan çok hiçbirşey yoknası sattın olm oha
benim güvenim yok para önce vercen falan o olay sıkıyor beni siteye güvenmem gerek yani
Kazıkladım diyosnyani kanka parası olup akılı olmayan birini bulduktan sonra çok kolay ki bence memlekettede ondan çok hiçbirşey yok
aynen öyle açık ve net söylüyorumbenim güvenim yok para önce vercen falan o olay sıkıyor beni siteye güvenmem gerek yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kazıkladım diyosn![]()
lol hesabı satışında dava açıp parayı alamaz yanlışın varBen Lol hesabı almıştım satan kişi geri almıştı. Site dava açıp parayı almıştı ve bana iade etmişti. Güvenilir 1 GamerMarkt 2 BynoGame benim için
güvence dersen 2/3 ü kapora aldım ondan sonra sattımbenim güvenim yok para önce vercen falan o olay sıkıyor beni siteye güvenmem gerek yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kazıkladım diyosn![]()
bakalım ya hayırlsıben yan çarı satıyorum bide çok ucuza.İnşAllah biri de bana denk gelir![]()
tabi senin için bakarım çok zula oynayan çevrem kalmadı ama yinede seni kırmamÇevrende zula hesabı alacak olursa bana yazabilirsin![]()
Hesabın sahibi riota ticket attı geri aldı. Site benden riota ticket atıp riotun verdiği cevabı iletmemi istedi ilettim. Bundan sonra her şey bizde dediler avukatlarımıza ilettik dediler 5 ay sonra para iade edildi site bakiyesi olaraklol hesabı satışında dava açıp parayı alamaz yanlışın var