Ben Lol hesabı almıştım satan kişi geri almıştı. Site dava açıp parayı almıştı ve bana iade etmişti. Güvenilir 1 GamerMarkt 2 BynoGame benim içinGamermarkt sitesi üzerinden satabilirsin, ben hiç satış yapmadım ama yapan kişiler güvenilir olduğunu söylüyor.
Evet, bencede öyleBen Lol hesabı almıştım satan kişi geri almıştı. Site dava açıp parayı almıştı ve bana iade etmişti. Güvenilir 1 GamerMarkt 2 BynoGame benim için
ben bynogamede 3500 TL'ye zula satmıştım küçükken çok oynardık şimdi ne lanet bir oyun olduğunu anladım elimden çıkardım açıkçası bynogame güvenilir ama kesinti çok yapıyordu diye hatırlıyorumOyun hesabını satmak için en iyi platform neresi sizce?
3500 he vay be temiz paraben bynogamede 3500 TL'ye zula satmıştım küçükken çok oynardık şimdi ne lanet bir oyun olduğunu anladım elimden çıkardım açıkçası bynogame güvenilir ama kesinti çok yapıyordu diye hatırlıyorum
temiz ama acayip emek var bir tane sponsorum adını vermeyeyim3500 he vay be temiz para![]()
en az 2k yatmıştırtemiz ama acayip emek var bir tane sponsorum adını vermeyeyimiyi parada yatırmıştı sonra taşındlar birdaha haber de alamadım parasınıda veremedim ama hala onun hakkına dokunmadım köşede duruyor
helal olsun sanatemiz ama acayip emek var bir tane sponsorum adını vermeyeyimiyi parada yatırmıştı sonra taşındlar birdaha haber de alamadım parasınıda veremedim ama hala onun hakkına dokunmadım köşede duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en az 2k yatmıştır
bakalım ya bilmiyorum bulursam diye duruyor zaten şükür benim ihtiyacım yok baktın adamı bulamadım mecbur öyle yapacağızhelal olsun sanabaktın ortalıkta yok ihtiyaç sahibi birine ver onun sadakası olsun.
3500 mü 350 olmasınben bynogamede 3500 TL'ye zula satmıştım küçükken çok oynardık şimdi ne lanet bir oyun olduğunu anladım elimden çıkardım açıkçası bynogame güvenilir ama kesinti çok yapıyordu diye hatırlıyorum