⭐GÜNÜN YILDIZI ⭐ MSI B550-A PRO ⭐ 3628 TL ⭐

Sorun Değil Hocam .

Ülke Şartları Herkes Gerilim Hattı Mubarek :)
Hocam kimse kimsenin derdini bilmez ya . İşte O durum . Eşim kanser tedavisi görecek. Biz de 3 haftadır bunun şokunu yaşıyoruz. Buraya takılıyorum unutmak ve kafa dağıtmak için . Hayat ne getirir bilinmiyor.

DDR5'e Bütçesi Yetmeyenler İçin Veya Anakartını Yükseltmek İsteyenler İçin Güzel Bir Ürün .

DDR4'ü ölmeden mezara koydular da güncel oyunların sistem gereksinimlerine bakıyorum, DDR4'ün en az bir 4-5 senesi daha var.

Peki 1070 veya 1660 ekran kartıyla kullanacağım. 600w psu yeter diye düşünüyorum. İçinde psu olan geniş bi kasa önerir misiniz? ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kimse kimsenin derdini bilmez ya . İşte O durum . Eşim kanser tedavisi görecek. Biz de 3 haftadır bunun şokunu yaşıyoruz. Buraya takılıyorum unutmak ve kafa dağıtmak için . Hayat ne getirir bilinmiyor.
Çok Geçmiş Olsun Hocam İnşallah Şifasına Kavuşur , Benimde Sevdiğim Bir Abim Kanserden Vefat Etti Yakın Bir Zamanda .

Çok Kötü Bir Durum Bu Kanser .

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok Geçmiş Olsun Hocam İnşallah Şifasına Kavuşur , Benimde Sevdiğim Bir Abim Kanserden Vefat Etti Yakın Bir Zamanda .

Çok Kötü Bir Durum Bu Kanser .
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Büyük ihtimalle ameliyat olacak. Şifa bekleyen herkese Allah tez zamanda derman versin diyelim. İnşallah atlatacağız.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Büyük ihtimalle ameliyat olacak. Şifa bekleyen herkese Allah tez zamanda derman versin diyelim. İnşallah atlatacağız.
Amin , İnşallah Hocam . 👐

Anakart bugün geldi kutu üzerinde herhangi bir koruma bandı yoktu ? Normalde olmuyor mu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,516
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri