ByJante
80+ Bronze
Dahası
Malesef.bunda wifi var mı?
Malesef.bunda wifi var mı?
Bence 1000 fazla vermeye gerek yok. ddr4 sistem Piyasası çabuk düşeceği için almaya gerek yok bence.msi mpg b550 gaming plus mı yoksa bu anakartı mı alayım? işlemci 5600x
Peki 1070 veya 1660 ekran kartıyla kullanacağım. 600w psu yeter diye düşünüyorum. İçinde psu olan geniş bi kasa önerir misiniz? ?Bence 1000 fazla vermeye gerek yok. ddr4 sistem Piyasası çabuk düşeceği için almaya gerek yok bence.
Peki 1070 veya 1660 ekran kartıyla kullanacağım. 600w psu yeter diye düşünüyorum. İçinde psu olan geniş bi kasa önerir misiniz? ?
MSI MAG FORGE 320R AIRFLOW 6x120mm HAVA AKIŞI Mid Tower ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 320R AIRFLOW 6x120mm HAVA AKIŞI Mid Tower ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Çok mu komik gerçekten. Yaşın kaçPSU'yu Çalmışlar
Peki 1070 veya 1660 ekran kartıyla kullanacağım. 600w psu yeter diye düşünüyorum. İçinde psu olan geniş bi kasa önerir misiniz? ?
Yav ben de sanki dalga geçiyorsun zannediyorum . Kusura bakma .Hocam Yanlış Anlamada Arkadaş PSU'lu Kasa İstemişti O Yüzden Öyle Yazdım