Q35 daha basslı bir ses profiline sahip. Q45 ise bass tiz mid olarak daha dengeli sesi profiline sahip.Nasıl yani türkce konuşur musunuz??![]()
Nfc çok da bir işe yaramaz ki maks eşleştirme için. Bütçeniz varsa ve dengeli ses profili seviyorsanız farka değer.Hmm anladım peki sizce aradki fiyat farkına değer mi ve q45te nfc var mı?
Peki ses yüksekliği olarak q35 mi fazla yoksa q45 mi ben yüksek ses de seviyorum kusurabakmayın bu arada sizi soru yağmuruna tuttum da.Nfc çok da bir işe yaramaz ki maks eşleştirme için. Bütçeniz varsa ve dengeli ses profili seviyorsanız farka değer.
Ses yüksekliği olarak yorum yapmam zor fakat benzer ses yüksekliğine sahiplerdir diye düşünüyorum.Peki ses yüksekliği olarak q35 mi fazla yoksa q45 mi ben yüksek ses de seviyorum kusurabakmayın bu arada sizi soru yağmuruna tuttum da.
LDAC codec olan versiyonu demişlerdi bana q30 alıp geçmiştim bence aradaki 1699 tl yi vermeye gerek yok 1 tane daha q30 alırsın az koyupOnu da gördüm ama q35 daha hoşuma gitti q35 q30un biraz daha gelişmiş versiyonu
Evet bir tane daha alınabilir ama ben 2. Olanı napam abi WJWHEHWIWJHSNDHDJDLDAC codec olan versiyonu demişlerdi bana q30 alıp geçmiştim bence aradaki 1699 tl yi vermeye gerek yok 1 tane daha q30 alırsın az koyup
1699 lirayı daha iyi değerlendirirsin bence. Benimki 1 öneri sadece. q30 ile q35 arasında o kadar fark yoktur yaniEvet bir tane daha alınabilir ama ben 2. Olanı napam abi WJWHEHWIWJHSNDHDJD