dr.luciano
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,052
Sistem güzel. Dükkan için çok uzun süre kullanılabilir...12400 yaptığımda bir sıkıntı olmuyorsa öyle yapıp almayı düşünüyorum. Sizce sistemin geri kalanı nasıl?
Sistem güzel. Dükkan için çok uzun süre kullanılabilir...12400 yaptığımda bir sıkıntı olmuyorsa öyle yapıp almayı düşünüyorum. Sizce sistemin geri kalanı nasıl?
Valla uzun yıllar boyunca seri şekilde çalışacak bir sistem olsun istedim. Belki haklısız DDR4 de yetebilirdi ama böyle daha çok içime sindi 10 sene gitsin istiyorum. Arkadaşlar uyard sağolsunlar, 12400 yaptım o şekidle alacağımBasit işler için ille de ddr5 toplamanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Sadece o işler için bile ddr4 uzun yıllar götürür. İlerde başka işler için kullanılacaksa orasını bilemem tabii. Yalnız işlemcinizde dahili ekran kartı yok. Ya intelin f yazmayan işlemcilerini alacaksınız ya da amdnin g yazan işlemcilerini alacaksınız.
Var evet biliyorum da donanımları kaliteli seçmek istedim oyun oynanmayacak bilgisayarda sadece iş 4060 a vereceğim parayı diğer parçalara ayırdım.hocam o fiyata 4060 sistem vardi
Oyun oynanmayacağı için ekran kartına ayırılacak bütçeyi diğer donanımlara vermek istedim. Dahili grafikli işlemci işimi görüyor19 bın fazla bence bu fıyata 4060 12400 lu sıstemler veya 12400 arc 750 var bence hazır sıstem alıp ustune sogutucu ekleyın
onun yerıne bu alınabılırValla uzun yıllar boyunca seri şekilde çalışacak bir sistem olsun istedim. Belki haklısız DDR4 de yetebilirdi ama böyle daha çok içime sindi 10 sene gitsin istiyorum. Arkadaşlar uyard sağolsunlar, 12400 yaptım o şekidle alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var evet biliyorum da donanımları kaliteli seçmek istedim oyun oynanmayacak bilgisayarda sadece iş 4060 a vereceğim parayı diğer parçalara ayırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun oynanmayacağı için ekran kartına ayırılacak bütçeyi diğer donanımlara vermek istedim. Dahili grafikli işlemci işimi görüyor
Oyun oynayacak olsam kesinlikle bunu alırdım ama örneğin SSD kalitesi benim için APU işlemcinin vereceği oyun performansından daha önemli.onun yerıne bu alınabılır Alıntıyı görüntüle
ıntel ıslemcıler su durumda rezalet durumdalar voltaj yuzunden yanabılıyor oyuzden amd alın bunu derimOyun oynayacak olsam kesinlikle bunu alırdım ama örneğin SSD kalitesi benim için APU işlemcinin vereceği oyun performansından daha önemli.
sanırım 12 13 14 ıslemcılerde voltaj sorunu var fazla voltajdan ıslemcıyı yakabılırsınız yakanlar var12400'de sorun var mı şu an ? Özellikle K serisi işlemcilerde sorun var diye biliyordum.