Kms nedir zararı var mıdır acil yardım

Reaksiyon skoru
9
Merhabalar windowsumun suresi dolduğu için key arıyordum sonra burası çıktı https://www.smartprix.com/bytes/how-to-activate-windows-11-for-free/ burdan kms flan bağla diyormuş ben farketmedim ve kodları yazdım ama hata verdi yani olmadı baktım millet virüs vs ve mining flan yapacaklar diyorlar doğru mu banada bulaşmış mıdır virüs format atsam geçer mi acil yardım ederseniz çok sevinirim.

Merhabalar windowsumun suresi dolduğu için key arıyordum sonra burası çıktı https://www.smartprix.com/bytes/how-to-activate-windows-11-for-free/ burdan kms flan bağla diyormuş ben farketmedim ve kodları yazdım ama hata verdi yani olmadı baktım millet virüs vs ve mining flan yapacaklar diyorlar doğru mu banada bulaşmış mıdır virüs format atsam geçer mi acil yardım ederseniz çok sevinirim.
Virüs değildir hocam için rahat etmediyse malwarebytes ile tarama yap.

korsan key alıp windowu etkinleştir free yazan hiçbirşeye sakın güvenme

bütcen varsa 11 pro ptt avm de 150 tl al gitsin

peki varsa nasıl anlaşılır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs değildir hocam için rahat etmediyse malwarebytes ile tarama yap.
kanka baktım onla bi sıkıntı yok diyo ama bazılarıda görünmez flan diyor

peki varsa nasıl anlaşılır hocam

kanka baktım onla bi sıkıntı yok diyo ama bazılarıda görünmez flan diyor
eğer ki varsa iş işten geçince anlaşılır kaspersky ile tam tarama yapın fakat pek virüs bulaştığını bende sanmıyorum

Sorun yok o zaman hocam.
bir kaç tane kod yazın diyorlar öğrenmek için yazdımda şöyle bir şey çıkıyor
Ekran görüntüsü 2024-08-01 021913.png

bir kaç tane kod yazın diyorlar öğrenmek için yazdımda şöyle bir şey çıkıyor
Ekran görüntüsü 2024-08-01 021913.png
kms var galiba hoca ya orada kms yazıyor anlamadım

bir kaç tane kod yazın diyorlar öğrenmek için yazdımda şöyle bir şey çıkıyorAlıntıyı görüntüle

kms var galiba hoca ya orada kms yazıyor anlamadım
KMS ve KMSPico farklı olan ama çok karıştırılan şeyler siz herhangi bir program yüklemeden(virüz zaten program) sadece Volume Key kullanmışsınız KMS de buna yarıyor zaten(KMSPico değil) KMS Microsoftun şirketlere tanıdığı bir kolay aktifleştirme sistemi bunun sayesinde Microsoftun serverine değil de host olarak kullandığınız şirkete bağlayıp aktifleştirme yapıyor Windows.

Kms Suite programını kullanıyorum aktif olarak. 6 aylık win ve office programları için lisans etkinleştiriyor. Şu ana kadar da sıkıntısını görmedim. Bazı teknik servislerde de bu programın kullanıldığına şahit oldum.

bütcen varsa 11 pro ptt avm de 150 tl al gitsin
öyle yapıcam dostum ama şimdi girdiyse flan formatlayıp yaparım belki
Ben burdan aliyorum 99tl ye 5dk da gönderiliyo hemen de aktif oluyo windows👍

Ben burdan aliyorum 99tl ye 5dk da gönderiliyo hemen de aktif oluyo windows👍
tamam dostum sana güvenerek buradan alacağım sağ ol

KMS ve KMSPico farklı olan ama çok karıştırılan şeyler siz herhangi bir program yüklemeden(virüz zaten program) sadece Volume Key kullanmışsınız KMS de buna yarıyor zaten(KMSPico değil) KMS Microsoftun şirketlere tanıdığı bir kolay aktifleştirme sistemi bunun sayesinde Microsoftun serverine değil de host olarak kullandığınız şirkete bağlayıp aktifleştirme yapıyor Windows.
sağ olun hocam ama ben ne olur ne olmaz diye https://answers.microsoft.com/tr-tr...i bir ürün anahtarıyla etkinleştirebilirsiniz. buradan kms kaldırma yaptım ve key alacağım sorguladığımda ama keyu yok flan diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri