İkinci El k3 pro klavye alınır mı ?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,682
Son düzenleme:
Merhaba

800 liraya garantisi bitmiş K3 pro klavye alınır mı ?

Bu klavyenin sıfırı da alınmaz. Bütçen ne kadar sıfır klavye önerelim.

Bu klavyenin sıfırı da alınmaz. Bütçen ne kadar sıfır klavye önerelim.
Bu fiyatlar işte 750 800 sıfırı alınmaz evet 1800 e fakat ikinci el 750 ye alınır mı bilemedim sizlere sorayım dedim

Bu fiyatlar işte 750 800 sıfırı alınmaz evet 1800 e fakat ikinci el 750 ye alınır mı bilemedim sizlere sorayım dedim
Hocam fiyatı 1800 olduğundan değil, Kalitesiz olduğundan alınmaz. Switchleri bozulabilen cinsten ve 2. el alıyorsanız asıl çok sıkıntı. Bu klavyelerin switchleri çıkmıyor. Ben bu klavyeyi 2 sene kullandım 3 kere değiştirdiler. Hepsinde aldıktan 2 ay sonra bir tuşu çift basmaya ve hiç basmamaya başladı. Çin'de üretilip marka basılıyor Amazon US'da aynı modelin farklı markasını bulabilirsiniz Risophy diye aratın. Kasası kaliteli ama. Ben 400TL iken almıştım.

Hocam fiyatı 1800 olduğundan değil, Kalitesiz olduğundan alınmaz. Switchleri bozulabilen cinsten ve 2. el alıyorsanız asıl çok sıkıntı. Bu klavyelerin switchleri çıkmıyor. Ben bu klavyeyi 2 sene kullandım 3 kere değiştirdiler. Hepsinde aldıktan 2 ay sonra bir tuşu çift basmaya ve hiç basmamaya başladı. Çin'de üretilip marka basılıyor Amazon US'da aynı modelin farklı markasını bulabilirsiniz Risophy diye aratın. Kasası kaliteli ama. Ben 400TL iken almıştım.
Peki hocam şu linkteki klavyeyi ben yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım, bu klavyeden kötü müdür k3 pro

Peki hocam şu linkteki klavyeyi ben yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım, bu klavyeden kötü müdür k3 pro

Hocam hepsi neredeyse aynı. Hot-swap değiller ve kaliteli switch kullanmıyorlar. Dediğim gibi 2 sene kullandım Pusatı il 6 ay 3 kere değişti en sondaki 1.5 sene gitti. Şansına sen aldıktan 5 gün sonra w tuşu bozulabilir. Rampage zaten bu forumda dandikliğiyle bilinir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam attığınız klavye membran bu arada ve o fiyatı hak etmiyor. 430 liraya Nexus Claw K1 var onu alabilirsiniz yoksa bu bütçede mekanik klavye almayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al-satcılardan Z94 Z14 vs alabilirsiniz.

Merhaba

750 liraya garantisi bitmiş K3 pro klavye alınır mı ?

alınabilir çok dolu bir klavye %60 klavye taviye edecek arkadaşlara pek itibar etmeyin

arkadaş yazmış da senin ilk başta alacağın klavyenin kronik problemi var mı yok mu onu öğrenmen gerek. onu da klavye yorumlarından bakabilirsin. 2. el klavye alınır alınmaz değil ancak klavyenin açılmamış ve tamir görmemiş olmasına dikkat et. benim aldığım çoğu şey 2. el ve hiçbiri ne bozuk geldi ne de aldıktan kısa bir süre sonra bozuldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,094,531
Üyeler
173,987
Son üye
gbccan
Geri