Chery Elektrikli arabalarla uzun yola gitmek zulüm olurSorum bu arkadaşlar. Togg çok güzel fakat elektrikli ne kadar saglıklı olur bilemedim. Aynı şekil cherry de ülkemizin piyasasında çok iyi tutundu fakat çin sonuçta 3-4 yıl sonra sıkıntı açar mı
Hiçbiri jaecoo 7 bekleyin . Veya çupra formentorSorum bu arkadaşlar. Togg çok güzel fakat elektrikli ne kadar saglıklı olur bilemedim. Aynı şekil cherry de ülkemizin piyasasında çok iyi tutundu fakat çin sonuçta 3-4 yıl sonra sıkıntı açar mı
Chery alınmaz kardeşim onun yerine tucson öneririm. Togg da olmaz.Sorum bu arkadaşlar. Togg çok güzel fakat elektrikli ne kadar saglıklı olur bilemedim. Aynı şekil cherry de ülkemizin piyasasında çok iyi tutundu fakat çin sonuçta 3-4 yıl sonra sıkıntı açar mı
Araba ve motor forumları var ordakiler daha deneyimli evet oralara sorulsa daha iyi.Böyle soruları yaş ortalaması 15 olan bu foruma sormamalısınız bence, yanlış karar verebilirsiniz.
408 alarak parasını çöpe atmayacak yani.İkisi de değil Pejo 408 al keyfine bak. sarı sitede tonla çin malı araba var kontrol edersen. Diğeri seçenek bile olmamalı. Paranızı çöpe atmayın lütfen
Tiggo 8 var bizde. Heralde sen avantgarde düşünüyorsun. Yani fena değil superb kadar konforu olmasada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
408 alarak parasını çöpe atmayacak yani.
1.2 puretech motorlar sorunlu. Elektrik sorunlarını açmıyorum bile.
Uzun yola gidiyorsan togg u boşver chery güzel araç servisinde sorun olmayacağını türkiye piyasasında yıllarca kalacağını bilsem direkt öneririm şayet evde şarj etmek gibi bir imkanın varsa kesinlikle togg al tesla nın düşük y modelini tercih et diyenler olabilir tesla her kullanıcıya hitap etmiyor hadi diyelim hoşunuza gitti diyelim 4çeker modeli tercih etmenizi öneririm arkadan itişli model performans olarak tatmin etmeyecektirSorum bu arkadaşlar. Togg çok güzel fakat elektrikli ne kadar saglıklı olur bilemedim. Aynı şekil cherry de ülkemizin piyasasında çok iyi tutundu fakat çin sonuçta 3-4 yıl sonra sıkıntı açar mı