Kreatin ve Protein tozu önerileri

BiSakin

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhabalar spora başlayalı 1 ay oldu ve formum iyi arkadaşlarımda kullanıyor bu 2 tozu ben de artık 1. ayımı tamamladığımdan dolayı bu 2 tozun kaliteli markasının ürünlerinin linklerini sizlerden istiyorum. Sporla ilgilenen kişiler yardimci olursa cok sevinirim cok buyuk protein ve kreatin tozu paketleri istemiyorum 500gr protein 300-500gram da kreatin olsa yeter tadi güzel olsun içerken kusmak istemiyorum :D ve son sorum mesela big whey'in protein tozu ve hiq markasinin kreatini nasıldır? Protein ocean alınır mı herkes öneriyor, teşekkürler

Hiç kreatine kullanmadım fakat protein tozu ve preworkout olarak HIQ, Hardline, Proteinocean ve Grizzone markalarını kullandım protein tozu olarak f/p olduğu için Grizzone öneririm.

500 gram protein tozu çok az 1 ölçek 30-35 gram neredeyse en azından 1kg alman lazım 250 gr kreatin yeterli 50 servis ucuz olsun diyorsan mysupplementten al 1 kg protein 250 gr kreatin 1k felan

Hiç kreatine kullanmadım fakat protein tozu ve preworkout olarak HIQ, Hardline, Proteinocean ve Grizzone markalarını kullandım protein tozu olarak f/p olduğu için Grizzone öneririm.
Hasyhjjhdswfhuuh grizzone ocean markamı sesli güldüm onlardan bir şey almayın hepsini kullandım test ettim

hiçbir şeye ihtiyacın yok senin yerinde olsam doğal beslenir yine sporumu yapardım şimdi bana bir zararı yok vs deme

kreatinden daha doğal ne var
sen daha yapaysın kreatinden
doğal bir zararı yok ama daha 1 aydır spor yapan 15 yaşında bir çocuğa ne kadar fayda sağlar ben herhangi bir supplement kullanmadan önce en az 6 ay spora düzenli devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum

doğal bir zararı yok ama daha 1 aydır spor yapan 15 yaşında bir çocuğa ne kadar fayda sağlar ben herhangi bir supplement kullanmadan önce en az 6 ay spora düzenli devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum
85 yasında ol kreatin etki ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim genlerimde sac dökülmesi yok o yuzden benı etkılemıoyor

Geri