vladvlad
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 589
sogutma performansı sanırım kötü 70 derecelerde dolanıyormus kartUcuz ama Intel ekran kartlarına hala şüpheyle yaklaşıyorum. 15K ya hazır sistemleri var kartın ve gerçekten ucuz. Ama dediğim gibi driver çökmesi falan çok oluyordu.
Bu kartlara neden özel markalar tarafından model yapılmadı hala anlamıyorum. Referans model her zaman cayır cayır olur zaten. Neden MSI Asus bu A750 ye 770 bütçe ayırmadı bilmiyorum. Her türlü kâr ederler.sogutma performansı sanırım kötü 70 derecelerde dolanıyormus kart
70 Derecenin kötü olduğu fikrine nasıl kapıldın ki hocam.sogutma performansı sanırım kötü 70 derecelerde dolanıyormus kart
yaptılar ya duymadin mi hiçBu kartlara neden özel markalar tarafından model yapılmadı hala anlamıyorum. Referans model her zaman cayır cayır olur zaten. Neden MSI Asus bu A750 ye 770 bütçe ayırmadı bilmiyorum. Her türlü kâr ederler.
Sparkle? MSI Asus diyorum. Ayrıca galiba Monster da yapmıştı.yaptılar ya duymadin mi hiç
Sparkle yaptı
kotu degıl sadece soyledım70 Derecenin kötü olduğu fikrine nasıl kapıldın ki hocam.
haklısınız hocam, keşke yapsalar da alsak.Bu kartlara neden özel markalar tarafından model yapılmadı hala anlamıyorum. Referans model her zaman cayır cayır olur zaten. Neden MSI Asus bu A750 ye 770 bütçe ayırmadı bilmiyorum. Her türlü kâr ederler.
olursada kesın 10k asagısına satmazlarhaklısınız hocam, keşke yapsalar da alsak.
Ne alakası var? Bu ürünlerin çıkış fiyatı belli, satış fiyatı belli. MSI Ventus, Gigabyte Eagle, Asus Dual gibi modeller referanstan daha bile ucuz olur. Tabii ki 10K ya Aorus Master, Rog Strix, Suprim X satilabilir ama onlar farklı.olursada kesın 10k asagısına satmazlar