bu laptop alınır mı????

Alınabilir hem Windows 11'de var oyunlarda FPS niz uçar ama işlemci sıkıntı biraz intel işlemcilerde sorun var eğer sizde haberleri duyduysanız

Hocam selam!
Misler gibi alınır fakat yanına ek bir tane laptop soğutucusu alsanız tadından yenmez.
iyi forumlar

Alınabilir hem Windows 11'de var oyunlarda FPS niz uçar ama işlemci sıkıntı biraz intel işlemcilerde sorun var eğer sizde haberleri duyduysanız
fdos olsun istemyorum zaten ama herkes kolayu bir şey diyor bu fiyata ryzen işlemcili önerebileceğin varsa sevinirim

Hocam selam!
Misler gibi alınır fakat yanına ek bir tane laptop soğutucusu alsanız tadından yenmez.
iyi foruml

fdos ve vade farkı alıyor trenyolda 6 aya kadar yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tb ssd var ve daha ucuz kararsız kaldım

Son düzenleme:
fdos ve vade farkı alıyor trenyolda 6 aya kadar yok

2 tb ssd var ve daha ucuz kararsız kaldım
Fdos olmasının hiçbir önemi yok. 200₺ ye windows oluyor. Hb kredi kartı çıkarınca faizsiz 12 taksit yapıyor

Ayrıca garanti ve akbankta da faizsiz 6 yapıyor. Sende hangi kart var

Fdos olmasının hiçbir önemi yok. 200₺ ye windows oluyor. Hb kredi kartı çıkarınca faizsiz 12 taksit yapıyor

Ayrıca garanti ve akbankta da faizsiz 6 yapıyor. Sende hangi kart var
Fdos öyle kolay bişeymi kendimin yapacağına inanmıyorum dışarda bi yere götürünce pahalı yapar gibi hb kart olayını bilmiyordum ordaki taksit seçeneklerine bakıyorum 15k vade farkı çıkıyor vakıf var

Bana pahalı geldi çok daha ucuza benzer laptoplar bulunabilir
Windows var diye muhtemelen varsa bildiğin link atarsan sevinirim

Fdos öyle kolay bişeymi kendimin yapacağına inanmıyorum dışarda bi yere götürünce pahalı yapar gibi hb kart olayını bilmiyordum ordaki taksit seçeneklerine bakıyorum 15k vade farkı çıkıyor vakıf var

Windows var diye muhtemelen varsa bildiğin link atarsan sevinirim
Fdos a windows yüklemek çok kolay. Bi 8gb lık flash bellek ve 200 ₺ lik oem windows 11 kodu ile yapabilirsin. Flash belleğe windows indiriyorsun. Flashtan pc ye yüklüyorsun. Girişte de windows oem kodunu yazıyorsun etkinleşiyor. Detaylı kısmı nette var o yüzden kısaca yazdım. Herkesin yapabileceği dünyanın en kolay şeylerinden biri

Geri