Emre Ortamevzi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 713
Yeni sıfır aldığım ARC A750 ekran kartım Euro Truck 2 'de en yüksek ayarlarda 90 dereceleri görüyor ne yapmalıyım?
Kaç fanlı modeli kullanıyorsun ?Yeni sıfır aldığım ARC A750 ekran kartım Euro Truck 2 'de en yüksek ayarlarda 90 dereceleri görüyor ne yapmalıyım?
2 fanlı referans intelin kendi modeliKaç fanlı modeli kullanıyorsun ?
Kasanın havalandırması nasıl? Bir sorun olabilir gibi geldi. Fotoğraf gönderebilir misin?Yeni sıfır aldığım ARC A750 ekran kartım Euro Truck 2 'de en yüksek ayarlarda 90 dereceleri görüyor ne yapmalıyım?
Corsair Spec Delta RGB ve işlemcide kule tipi thermalright phantom spirit varKasanın havalandırması nasıl? Bir sorun olabilir gibi geldi. Fotoğraf gönderebilir misin?
Olmazsa manuel fan ayarı çekeriz
Fotoğraf gönderir misin, hava akışında sorun olabilirCorsair Spec Delta RGB ve işlemcide kule tipi thermalright phantom spirit var
Muhtemelen benim ekran kartımın hemen üzerindeki Thermalright kule tipi soğutucudan dolayı ekran kartının sıcak havası yükselemiyor olabilirFotoğraf gönderir misin, hava akışında sorun olabilir
85 derece görüyorum beno kasa hava almıyor. önünde çok küçük mesh kısım var ve o da hdd kısmına bakıyor. tavsiyem kasanın önkapağını çıkarıp öyle kullan. a750 kullandım, mesh kasada 80 dereceyi geçtiğini hatırlamıyorum.
ön kapağı çıkarıp test edin. eminim bu kadar ısınmayacaktır.85 derece görüyorum ben
Olur öyle çöptel sonuçta bende de var 90 abartılı amaYeni sıfır aldığım ARC A750 ekran kartım Euro Truck 2 'de en yüksek ayarlarda 90 dereceleri görüyor ne yapmalıyım?
İntelin yazılıma hir performans kısmında otomatik var onu değiştir ya kendin seç yada ısındıkça fan hızlansın şeklinde ayarlaYeni sıfır aldığım ARC A750 ekran kartım Euro Truck 2 'de en yüksek ayarlarda 90 dereceleri görüyor ne yapmalıyım?
Hocam önerin işe yaradı şuan sıcaklıklar maximim 75 derece bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum kasaya mesh kapak alacağım o zamana kadar böyle kullanacağım. Hocam konudan bağımsız ama oyunlarda çok minik donmalarla karşılaşıyorum. Siz de daha önce yaşadınız mı? Ne yapabilirim?ön kapağı çıkarıp test edin. eminim bu kadar ısınmayacaktır.
hocam sıcaklık problemi çözüldüğüne sevindim. ben i3 12100f ve 16 gb ram ile kullanırken drop sorunu yaşamadım. önce ramleri kontrol edin, ramler sağlamsa sorun muhtemelen ssd'dedir.Hocam önerin işe yaradı şuan sıcaklıklar maximim 75 derece bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum kasaya mesh kapak alacağım o zamana kadar böyle kullanacağım. Hocam konudan bağımsız ama oyunlarda çok minik donmalarla karşılaşıyorum. Siz de daha önce yaşadınız mı? Ne yapabilirim?
Windows Drıverlar Bıos her şey güncel