Çakma kulaklık kullanmak problem çıkarır mi?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Arkadaşım çakma airpods pro hediye etti herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi?

Kulağında patlamadığı sürece hayır.

Hayır bendede var çakma. Ama ses kötü bunu bil
Denedim de fena değil tabii ki orijinalin yanına yaklaşamaz ama arada kullanırım. Zaten kulaklığım var fakat bu da yedek olmuş oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama nasıl yapmışlarsa telefon orijinal airpods gibi algıladı. Bir de bunu hangi adaptör ile şarj etmeliyim? Önceki telefonumun 40W şarj adaptörü var fazla mi gelir? Kendi orijinal apple şarjımal mı şarj edeyim?

@şahin doğan hocam kendi apple şarjımla çakma kulaklığı şarj etsem şarja sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
Denedim de fena değil tabii ki orijinalin yanına yaklaşamaz ama arada kullanırım. Zaten kulaklığım var fakat bu da yedek olmuş oldu.

Ama nasıl yapmışlarsa telefon orijinal airpods gibi algıladı. Bir de bunu hangi adaptör ile şarj etmeliyim? Önceki telefonumun 40W şarj adaptörü var fazla mi gelir? Kendi orijinal apple şarjımal mı şarj edeyim?

@şahin doğan hocam kendi apple şarjımla çakma kulaklığı şarj etsem şarja sıkıntı çıkarır mı?
Popup menü olması çok basit bi özellik hemen hemen her çakmada vardır

Popup menü olması çok basit bi özellik hemen hemen her çakmada vardır
Bundan önce çakma kullanmadığım için bilmiyorum. Peki kendi apple şarjımla kullanmam problem çıkarır mı? Çıkış ucu type-c olduğu için eski telefonumun șarjıyla da kullanamıyorum. Apple şarjımla kullanmaya da tereddüt ediyorum.

Bundan önce çakma kullanmadığım için bilmiyorum. Peki kendi apple şarjımla kullanmam problem çıkarır mı? Çıkış ucu type-c olduğu için eski telefonumun șarjıyla da kullanamıyorum. Apple şarjımla kullanmaya da tereddüt ediyorum.
Olmaz senin telefonun ne bu arada

çakma alcağıma 2. el alırdım ben (kulak hastalıkları kapıda)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,553
Üyeler
192,747
Son üye
ozan16
Geri