Pc aldım yapmam gereken ne var

KEREM23

80+
Reaksiyon skoru
79
Sinerjden vok trooper4 sistem aldım yapmam gereken ne var ne olursa ve daha gelmedı kargoda bılmıyorum ama windows 11 nasıl yüklerim masraf çıkarmadan , yapmam gereken bıos ayarları vs varmı

Mod Emre yapmıştı bunun konusunu onu bulabilirsen orada yazar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

K.adini tam bilemedigimden etiketliyemiyorum

Biostan AMD expo açın ekran kartı driver kurun işlemci fazla ısınıyorsa undervolt uygulayın başka bir şey yok.

Sinerjden vok trooper4 sistem aldım yapmam gereken ne var ne olursa ve daha gelmedı kargoda bılmıyorum ama windows 11 nasıl yüklerim masraf çıkarmadan , yapmam gereken bıos ayarları vs varmı
hemen videolarını ileteyim

Mod Emre yapmıştı bunun konusunu onu bulabilirsen orada yazar

K.adini tam bilemedigimden etiketliyemiyorum
onu nerden nasıl bulucam , mod emre derken youtuber fln mı

Biostan AMD expo açın ekran kartı driver kurun işlemci fazla ısınıyorsa undervolt uygulayın başka bir şey yok.
ısınmaz herhalde işlemci soğutuculu bı sıstem 65-70 derceyı gececgını sanmıyorum

hemen videolarını ileteyim
çok makbule geçer

hocam buyur bunları yaparsın güncel video taner hocam yanlış bilgi vermez. windows 11 konusundada bana sorarsan hemen geçme windows 12 yi bekle windows 12 gelirse geçersin. hinede geçmek istersen buyur temiz kurulum

Ekstra ;

hocam buyur bunları yaparsın güncel video taner hocam yanlış bilgi vermez. windows 11 konusundada bana sorarsan hemen geçme windows 12 yi bekle windows 12 gelirse geçersin. hinede geçmek istersen buyur temiz kurulum
hocam hangi işletim sistemi olacak pc nın içinde veya olacakmı onu bıle bılmıyorum

hocam hangi işletim sistemi olacak pc nın içinde veya olacakmı onu bıle bılmıyorum
w10 varsa atıyorum beklerız 12 yi teşekkurler

w10 varsa atıyorum beklerız 12 yi teşekkurler
windows 12 nin zaten bu yılın sonlarına doğru çıkması bekleniyormuşum win11 için briaz daha beklenebilir

W11 PTT den alınıyor değil mi daha ucuza
Bilmiyorum valla ben turuncu siteyi tercih ederdim orası bence daha iyi normal sitelerde 20tl gibi bir win11 key fiyatı var turuncu sitede 120tl ama çok ucuzada alınmaz bu şey

Bilmiyorum valla ben turuncu siteyi tercih ederdim orası bence daha iyi normal sitelerde 20tl gibi bir win11 key fiyatı var turuncu sitede 120tl ama çok ucuzada alınmaz bu şey
Link atabilir misin

Pro mu home mu daha iyi
Ne farkı var

Link atabilir misin

Pro mu home mu daha iyi
Ne farkı var

Link atabilir misin

Pro mu home mu daha iyi
Ne farkı var
şimdi eğerki iş için kullanıcaksanız tasarım falan pro daha uygundur ama öyle çok iş için değil oyun oynayacam forumda takılacam falan home uygundur farklarını bilmiyorm bu kadar biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri