millenicom güvenilir mi?

lyiafpsz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Merhaba arkadaşlar şuanda tt kullanıyorum interneti değiştirmek istiyoruz millenicom diye bişey varmış yeni duydum sizce alınır mı? geçilirmi millenicom a
Şuanki internet değerlerim şu şekilde

Ekler

• 1723188815563.png
    1723188815563.png
    11.2 KB · Hit: 102
güvenilirliği konusunda çoğu internet firması btk tarafından onaylı ve kayıtlıdır sıkıntı çekmezsiniz internetiniz ne kadar düzelir orasını bilemem ama .

Merhaba arkadaşlar şuanda tt kullanıyorum interneti değiştirmek istiyoruz millenicom diye bişey varmış yeni duydum sizce alınır mı? geçilirmi millenicom a
Şuanki internet değerlerim şu şekilde
Valla biz geçtik güvenilir hocam

Benim de 50 gün sonra bitiyor. Ben de araştırıyorum da bir arkadaşım kullanıyor, tt nin altyapısını kullanıyormuş. O memnun ama ben emin olamadım.

Benim de 50 gün sonra bitiyor. Ben de araştırıyorum da bir arkadaşım kullanıyor, tt nin altyapısını kullanıyormuş. O memnun ama ben emin olamadım.
sözleşme olayı sıkıntı yaşatıyor ya 300mgps diye anlaşıyoruz verdiği değere bak

Aranızda hiç tt'den millenicoma geçen var mı? İnternet değerlerinde değişim yaşadı mı oyunda ki ping durumları nedir?

1.5 yıl kullandım. Güvenilir mi? sorusu biraz genel soru. Dolandırılmazsın fakat hizmeti iyi mi sorusu tartışılır. Müşteri hizmetlerine ulaşamazsın. İnternetinde sorun çıkarsa sadece telesekreterin oto yanıt sistemiyle muhatapsın. Taahhütsüz alsan dahi iptal ederken biraz yoruyorlar. Ben 5 farklı sağlayıcı kullandım. (TT, Milleni, Gıbır, Turcell, Turknet) En başarılı olan benim deneyimime göre Turknet oldu.

1.5 yıl kullandım. Güvenilir mi? sorusu biraz genel soru. Dolandırılmazsın fakat hizmeti iyi mi sorusu tartışılır. Müşteri hizmetlerine ulaşamazsın. İnternetinde sorun çıkarsa sadece telesekreterin oto yanıt sistemiyle muhatapsın. Taahhütsüz alsan dahi iptal ederken biraz yoruyorlar. Ben 5 farklı sağlayıcı kullandım. (TT, Milleni, Gıbır, Turcell, Turknet) En başarılı olan benim deneyimime göre Turknet oldu.
Bencede en iyisi türknet hocamama altyapı yok geçemiyoruz ya

gıbırnetin kendi sitesinden internet sorgulaması atar mısınız?

Ekler

• altyapısorgu.png
    altyapısorgu.png
    15.7 KB · Hit: 82
Geri