Hangi krampon alınmalı?

1inkteki güzel mecurial herzaman güzeldir estetik ve hafif dayanıklıdır
Adidas pradator mutador serisininede bakabilirsin baya güzeller

bence gidin bir avm ye deneyin hangısı hosunuza gıderse alın

Arkadaşlar selam. Öncelikle şu 2 krampon arasından kaldım, mevkim ön libero-DOS. Biraz daha defansif oynadığımı belirteyim. Sizce hangisini almalıyım?

https://www.sportive.com.tr/nike-me...rampon-dj5625-700-3/?integration_renk=Pembe-2

https://www.sportive.com.tr/nike-ph...g-mg-erkek-beyaz-futbol-krampon-fd6725-100-1/

Önerdiğiniz başka krampon varsa söyleyebilirsiniz.
Nike kullanan biri olarak eğer ayakların biraz daha geniş basıyorsa kessinlikle adidas veya puma bak derim. Ben biraz taban çökmesinden dolayı içe basan biriyim, bugün krampon alcak olsam puma veya adidas bakardım

Nike kullanan biri olarak eğer ayakların biraz daha geniş basıyorsa kessinlikle adidas veya puma bak derim. Ben biraz taban çökmesinden dolayı içe basan biriyim, bugün krampon alcak olsam puma veya adidas bakardım
Teşekkür ederim hocam evet ayağım geniş baya. Bu ikisinin birini almayı düşünüyorum. Pumaya pek sıcak bakmıyorum sizce bu 2 sinden hangisi iyidir? Bu kramponu halı sahada kullanabilir miyim? Ayrıca önerdiğiniz başka adidas model varsa söyleyebilirsiniz.
1723380614146.png

Teşekkür ederim hocam evet ayağım geniş baya. Bu ikisinin birini almayı düşünüyorum. Pumaya pek sıcak bakmıyorum sizce bu 2 sinden hangisi iyidir? Bu kramponu halı sahada kullanabilir miyim? Ayrıca önerdiğiniz başka adidas model varsa söyleyebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Yeni seri bunlar, halı saha için fg olanlar daha mantıklı yarı prof diye geçiyor. Academy olanlar yani, Bileklinin güzel yanı sarıyor bileğini ama bazen de o bilek kısmı ile ayakkabı arasında ki yer acıtabiliyor.

Yeni seri bunlar, halı saha için fg olanlar daha mantıklı yarı prof diye geçiyor. Academy olanlar yani, Bileklinin güzel yanı sarıyor bileğini ama bazen de o bilek kısmı ile ayakkabı arasında ki yer acıtabiliyor.
Siz o ikisinden alsanız hangisini alırdınız?

Siz o ikisinden alsanız hangisini alırdınız?
Şu an mercurial zoom superfly 9 bilekli kullanıyorum. Ayağımın genişliği ve bazen bilek kısmının rahatsız etmesi sorun olabiliyor. Çoraplının da hissiyatı çok başka. Ama bağcıksın olduğunu unutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,595
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri