Ekran Kartını mı Yükseltmem Mantıklı Yoksa İşlemci mi?

EOSEXE

80+
Reaksiyon skoru
16
Aktif olarak i3 10100F ve GTX 1650 Super kullanıyorum ekran kartını veya işlemciyi değiştirebilirim hangisi daha mantıklı olur

İşlemci i5 11400F.
Ekran kartı RX 6600 ikisinden birini yükseltebilirim

Valorant FiveM oynuyorum FiveM biraz daha fazla oynuyorum neyi değiştirirsem FPS'im artar.

Ekran kartı size yetiyorsa işlemci.

Aktif olarak i3 10100F ve GTX 1650 Super kullanıyorum ekran kartını veya işlemciyi değiştirebilirim hangisi daha mantıklı olur

İşlemci i5 11400F.

Valorant FiveM oynuyorum FiveM biraz daha fazla oynuyorum neyi değiştirirsem FPS'im artar.
Ekran kartını değişmen çok daha iyi olur.
Öyle bir işlemciye geçişte sana fivem de etkisi çok olmaz.
6600 gözle görülür etki bırakır.

valorant işlemci oyunu ama fivemde ekran kartı istiyor hangisini fazla oynuyorsunıuz

İşlemciyi yükselt ilk hatta i5 12400f olursa daha makul olur ondan sonra gpu yu düşünürsün

İşlemciyi yükselt ilk hatta i5 12400f olursa daha makul olur ondan sonra gpu yu düşünürsün
12.nesil takamaz anakartın destegi yok intel 10-11 nesil sonra 12-13-14 şeklinde gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci i5 11400F.

sizin yapacagınız en mantıklı işlem ali express üzerinden i5 11400f eger 30 euro bandına düşürebilirsen ordan al kalan paraya ekran kartını satıp 6600 alabilrisin belki

Ekran kartını değişmen çok daha iyi olur.
Öyle bir işlemciye geçişte sana fivem de etkisi çok olmaz.
6600 gözle görülür etki bırakır.
Biriside fivem için işlemci önemli diyordu o yüzden işlemci düşünüyodum ekran kartı değişsem fps arttarmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant işlemci oyunu ama fivemde ekran kartı istiyor hangisini fazla oynuyorsunıuz
Fivem için ekran kartımı önemli

Çok kararsızım yarısı işlemci yarısı ekran kartı

Geri