kaşmerli oguz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,040
25k ddr5 4060 nerde 1000 tane almazsam en adiyimbu bütçeye ddr5 alınmalı
25k ddr5 4060 nerde 1000 tane almazsam en adiyimbu bütçeye ddr5 alınmalı
Kasa sence iyi mi?GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
hocam aynı özelikler 4k daha uygun fiyatlı sistem var
mesh kasa iyi ama ben alacak olcam biraz daha güzel gözüken drx70 modelini seçerimKasa sence iyi mi?
bundan önceki bilgisayarım gamegarajdı 2 yıl boyunca kullandım psu vs hiçbir sıkıntı çıkarmadıOndan bahsetmiyorum bende alsam drx70 alicam fakat psu kalitesi sıkıntı FSP markası daha iyi bence
kasa gamegaraj ama psu farklı bir firima üretiyor gamegaraj loga basıyor ama psu üreticisinin ismini hatırlamıyorumMarkası mi gamegaraj kasanın yoksa aldığın yer mi aigo kasayi arastirdim pek olumlu yanıt almadım
daha geçen hafta vatanda bulunuyordu kanka neden almadın 1000 tane anca boş yapıyorsunuz25k ddr5 4060 nerde 1000 tane almazsam en adiyim
O ddr4tü ddr5 gelmedi aylardırdaha geçen hafta vatanda bulunuyordu kanka neden almadın 1000 tane anca boş yapıyorsunuz
ddr4 olanı söylemiyorum şu an ki fiyatı 27 bin olan ddr5li sistem geçen hafta 25diO ddr4tü ddr5 gelmedi aylardır