Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Soru başlıkta arkadaşlar sizce hangisini almalıyım?
Razer Deathadder v2 miniden geçiş sağlayacağım.
Hocam Razer Deathadder v2 miniden geçilir mi?A950 pro kullanıcısıyım çok memnumum.
Ölçülerin neler? Ortalama 20cm elim var gayet memnunum ben. M3s ile ilgili bilgim yok youtube üzerinden detaylı incelemelere bak.Hocam Razer Deathadder v2 miniden geçilir mi?
Elim biraz büyük uyum sağlar mı?
20.5 cm hocam uygun olur muÖlçülerin neler? Ortalama 20cm elim var gayet memnunum ben. M3s ile ilgili bilgim yok youtube üzerinden detaylı incelemelere bak.
m3s pro al 4 k destegı var dareu a950 4 k versıyonunu alman gerekSoru başlıkta arkadaşlar sizce hangisini almalıyım?
4k desteği ne oluyor hocam kablolu mu oluyor 4k olunca?m3s pro al 4 k destegı var dareu a950 4 k versıyonunu alman gerek
Ne işe yarıyor4k desteği ne oluyor hocam kablolu mu oluyor 4k olunca?
hayır dongle almanız gerek dareu da 4k versıyon almanız gerek connectgame satıyor alacaksanız garantısız olarak dusunun4k desteği ne oluyor hocam kablolu mu oluyor 4k olunca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne işe yarıyor
2000 TL'ye connect gamede var hocam oradan mı alıyım? 4k desteği ne işime yarayacak onu anlamadımhayır dongle almanız gerek dareu da 4k versıyon almanız gerek connectgame satıyor alacaksanız garantısız olarak dusunun
daha hızlı oluyor ama işlemciniz ne connect alacaksanız garantısız olarak dusunun2000 TL'ye connect gamede var hocam oradan mı alıyım? 4k desteği ne işime yarayacak onu anlamadım
Biliyorum hocam, işlemcim ryzen 5 4500daha hızlı oluyor ama işlemciniz ne connect alacaksanız garantısız olarak dusunun
4 k almanıza gerek yok fpsnizi cok dusurur darmoshark m3s pro alBiliyorum hocam, işlemcim ryzen 5 4500
Neden ki hocam?4 k almanıza gerek yok fpsnizi cok dusurur darmoshark m3s pro al