Çok fena dolandırıldım!

barzo

80+
Reaksiyon skoru
9
Temmuz ayında 2 hafta bir iş yerinde çalıştım. Sonrasında işi beğenmedim ve istifa ettim. 1 aydır paramı vermiyorlar. Karakola şikayet etsem ne zaman sonuçlanır ya da paramı alabilir miyim?

Sigortanı yapmadılar değil mi ? Biliyorum evet yapmadılar karakola şikayet etsen SGK ya yönlendirecek SGK çalıştığına dair kanıt isteyecek.
Temmuz ayında 2 hafta bir iş yerinde çalıştım. Sonrasında işi beğenmedim ve istifa ettim. 1 aydır paramı vermiyorlar. Karakola şikayet etsem ne zaman sonuçlanır ya da paramı alabilir miyim?

yazılı bir belge yoksa zor

Sigorta kaydım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptılar sigorta hocam
Sigortanın olmasına inan şaşırdım. Ödeme yapılmadığına dair dilekçe iletebilirsin SGK'ya. Sigortan var ise zaten mecbur hesabına yatırmaları gerekiyor. Elden alma. Çıkarken imza attın mı ?

Sigortanın olmasına inan şaşırdım. Ödeme yapılmadığına dair dilekçe iletebilirsin SGK'ya. Sigortan var ise zaten mecbur hesabına yatırmaları gerekiyor. Elden alma. Çıkarken imza attın mı ?
Imza atmadim gelemeyeceğimi söyledim ve gitmedim.

İyi şanslar umarım alırsın 2 sene öncesinin 2k parasını daha yeni ödeyen (şuanın 8/9k değeri olan bir şey) şahsiyet(tanıdıklar) var sana da zor verirler gibi

reis sigorta girişini yapmaları bile sana sevap maskcakfa 5 6k filan maliyeti

Sigortasız işçi çalıştırınca işverene ceza verilmiyor mu?
Eğer veriliyorsa çalıştığını ispat et hem onun cezasını ödesin hem de sana yüklü bir tazminat ödesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,379
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri