Çok fena dolandırıldım!

barzo

80+
Reaksiyon skoru
12
Temmuz ayında 2 hafta bir iş yerinde çalıştım. Sonrasında işi beğenmedim ve istifa ettim. 1 aydır paramı vermiyorlar. Karakola şikayet etsem ne zaman sonuçlanır ya da paramı alabilir miyim?

Sigortanı yapmadılar değil mi ? Biliyorum evet yapmadılar karakola şikayet etsen SGK ya yönlendirecek SGK çalıştığına dair kanıt isteyecek.
Temmuz ayında 2 hafta bir iş yerinde çalıştım. Sonrasında işi beğenmedim ve istifa ettim. 1 aydır paramı vermiyorlar. Karakola şikayet etsem ne zaman sonuçlanır ya da paramı alabilir miyim?

yazılı bir belge yoksa zor

Sigorta kaydım var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaptılar sigorta hocam
Sigortanın olmasına inan şaşırdım. Ödeme yapılmadığına dair dilekçe iletebilirsin SGK'ya. Sigortan var ise zaten mecbur hesabına yatırmaları gerekiyor. Elden alma. Çıkarken imza attın mı ?

Sigortanın olmasına inan şaşırdım. Ödeme yapılmadığına dair dilekçe iletebilirsin SGK'ya. Sigortan var ise zaten mecbur hesabına yatırmaları gerekiyor. Elden alma. Çıkarken imza attın mı ?
Imza atmadim gelemeyeceğimi söyledim ve gitmedim.

İyi şanslar umarım alırsın 2 sene öncesinin 2k parasını daha yeni ödeyen (şuanın 8/9k değeri olan bir şey) şahsiyet(tanıdıklar) var sana da zor verirler gibi

reis sigorta girişini yapmaları bile sana sevap maskcakfa 5 6k filan maliyeti

Sigortasız işçi çalıştırınca işverene ceza verilmiyor mu?
Eğer veriliyorsa çalıştığını ispat et hem onun cezasını ödesin hem de sana yüklü bir tazminat ödesin.

Geri