Beni seven kızı seviyor muyum?

Bana açılan bir kız var.Yaklasık 2 yıldır tanıyorum onu 1 yıldırda yakın arkadaştık.Kızı kabul ettim şuanda sevgiliyiz ama kızı seviyor muyum reddetmemek için mi kabul ettim bilmiyorum.kızla konuşurken heyecanlanıyorum, sürekli sarılma öpme isteği geliyor.Onu korumak istiyorum,kızın yanında tebessüm geliyor mutlu oluyorum, ben aç kaliyim o yesin falan filan simdi ben aşık mıyım yaşım 15 daha önce birine aşık olmamıştım
Aşıksın bu kızı kaybettiğinde beynin dopamin aracınıda kaybetmiş olacak ve derin depresyona gireceksin kendini kaptırma beyninin ödül merkezine sahip çık

Hoşlanıyorsun sen evet ama kendini kaptırmışsin umarım ilişkiniz bitmez yoksa sen çok üzüleceksin seviyeli düzenli bir ilişki kurun sevginin yanı sıra saygı da olsun uzun ilişkilerin sırrı saygı dan geçiyor

yazdıklarına göre seviyorsun.

Son düzenleme:
açıkçası ben bu sene yks sınavına girdim. Hayatımda hep seven ama sevilmeyen taraf oldum. Bu sene dershanede bir kız beni seviyordu. Ben ilk zamanlardan itibaren farkındaydım ama çaktırmadım. Kız benden hoşlanıyordu çok netti yani ama mesela ben ona karşı hiç senin yazdıklarını hissetmedim. Bu yüzden mesafeyi korudum (zaten sınav senesi aklımdan geçmeyecek şeyler ama o da farkındaydı deli gibi ders çalışıyorduk zaten)

Kısacası yazdıklarına göre seviyorsun.
teşekkür ederim.umarım sınavın iyi geçmiştir

Bana açılan bir kız var.Yaklasık 2 yıldır tanıyorum onu 1 yıldırda yakın arkadaştık.Kızı kabul ettim şuanda sevgiliyiz ama kızı seviyor muyum reddetmemek için mi kabul ettim bilmiyorum.kızla konuşurken heyecanlanıyorum, sürekli sarılma öpme isteği geliyor.Onu korumak istiyorum,kızın yanında tebessüm geliyor mutlu oluyorum, ben aç kaliyim o yesin falan filan simdi ben aşık mıyım yaşım 15 daha önce birine aşık olmamıştım
Hocam bildiğin Mecnun olmuşsun. Kimse aşık olmadığı insana bu şekilde heyecanlanma hissetmez. Bayağı seviyorsun

Aşk acısı da kız seni terk ettiğinde gelecek hocam. Şimdiden geçmiş olsun.

Hoşlanıyorsun sen evet ama kendini kaptırmışsin umarım ilişkiniz bitmez yoksa sen çok üzüleceksin seviyeli düzenli bir ilişki kurun sevginin yanı sıra saygı da olsun uzun ilişkilerin sırrı saygı dan geçiyor
Bak tam kürşat abiyi etiketliyordum ama aşk adamı önceden davranmış :kekw:

Geri