ucuz oyun sitesi buldum

Reaksiyon skoru
19
instada ucuzgames diye bir hesap var oyunlar baya ucuz hesap olarak verilliyor baya kampanya indirim var öyle yerler güvenilir mi? sizce 122 k takipçisi var

instada ucuzgames diye bir hesap var oyunlar baya ucuz hesap olarak verilliyor baya kampanya indirim var öyle yerler güvenilir mi? sizce 122 k takipçisi var
Kanka onlar sana hesap satıyor o hesaba da herkes giriyor yani offline hesap Senin kendi hesabın da olmuyor Sadece içine bir oyun bulunan herkesin girdiği ofline hesabı işte ama bazıları da dolandırıcı oluyor onlara dikkat et ha

Ucuzsa ya çalıntı hesaptır ya toplu hesaptır aksi genelde olmaz. Hesap bir gün anında kapanır veya senden geri alınır hiçbir şey yapamazsın.

Buyuk ihtimal guvenilir sana baska bir hesabi vericek ama hesap senin olmayacak yani her an gitme riski var ona gore

paylaşımlı hesaba para verilmez piyasada her yerde olan hesaplar veriliyor zaten az araştırsanız bulursunuz bedavaya
Hem de yapımcıya zerre katkınız yok.
Korsan indir zahmet çekmezsin. tabii ki oyunun ismi sonuna indir yazarak bir yere varamazsın.

item satış gibi yerlerde 25 tl tek oyunlu hesaplar var ben ordan the last of us aldım part 1 hala duruyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,218
Üyeler
195,566
Son üye
OblomovTR
Geri