Yapay vajina evde nerede saklanır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
cok riskli bence ya alip acacagi tutarsa
Hocam risk yoksa zevkte yok. Umarım açmazlar, eğer hissi falan güzelse herkese önerebilirim. Bu ürün en kötü kullanımda bile 2 ay rahat gidiyor. Gerçeğinde 1 saat = 1.5k dersek: hiç ekonomik değil. Üstüne de zaman kısıtlı bu da bazı kişilere stres verebilir. Onun yerine buna 700tl verip gerçek gibi yapabilirsiniz. Hem daha ekonomik hemde size karşı gelmiyor. Tavsiyem şu yönde olacaktır, parası olan arkadaşlar ağız olanlıyı alabilir eminim daha zevkli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsiburadadan alın bu esnaf anlaşma noktaları oluyor oraya bırakıyorlar oradan kendin gidip alyorsun öyle yapın hocam
Bi bakiyim öyle yazıcam.

Hocam hepsiburada da çok pahalı be alınmaz.

özelden link alabilirmiyim bir arkadaş soruyorda :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Hocam yaşınız kaç? Saklama yöntemi olarak okul cantana koyabilirsin okula gittiğinde arama olursa da beta müdürlerin karşısında çıkar bunu hicbirsey diyemezler

Acaba hangi arkadaş 😄
Bi arkadaşım merak etti linki atarsan o arkadaşıma atayim linkini

Hocam yaşınız kaç? Saklama yöntemi olarak okul cantana koyabilirsin okula gittiğinde arama olursa da beta müdürlerin karşısında çıkar bunu hicbirsey diyemezler
17 hocam. Maalesef aile evindeyim 😃 ama napiyim ki hayatımda hiç bir kızla el ele bile tutuşmadım, bu çirkinliğimden değil özgüvensizliğimden. Şimdi yavaş yavaş geliyor özgüven. İnşallah ileride başarabilirim kızlar ile konuşmayı.

17 hocam. Maalesef aile evindeyim 😃 ama napiyim ki hayatımda hiç bir kızla el ele bile tutuşmadım, bu çirkinliğimden değil özgüvensizliğimden. Şimdi yavaş yavaş geliyor özgüven. İnşallah ileride başarabilirim kızlar ile konuşmayı.
Anladim Bi arkadaşım merak etti de linki soruyor varsa Bi özelden atarsan arkadaş merakta kalmasin

Ürüne baktım saklamak için en güvenli alan olarak baza başlığının içi olarak karar verdim:D

Ürüne baktım saklamak için en güvenli alan olarak baza başlığının içi olarak karar verdim:D
bende genelde cugara oluyor orda

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,509
Üyeler
174,569
Son üye
Xie0777