Çözüldü✓ 1000 tl mouse önerisi

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Bütçe
1000
arkadaşlar amazondan baktım 30 doları geçiyor gümrük sorunu olur diye güvenmiyor arkadaşım kablosuz varsa daha iyi olur yoksa kablolu olacak artık yapcak bişey yok

Yaklaşık 1 aydır Glorious Model O kullanıyorum memnunum belki daha iyisi vardır fikir belirtir linkini bırakayım

Atck shark x3 30 euro yu kargo ile geçiyor sanırım ama bulabilirsen 30euro sınırının altında alabilirsin

Rival 3 alabilirsin.
olabilir hocam kablosuzda bişey çıkarmı ben baya araştırdım hepsi 30 doları geçiyor anca indirim olursa 30 doların altına inerse alabiliriz gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Atck shark x3 30 euro yu kargo ile geçiyor sanırım ama bulabilirsen 30euro sınırının altında alabilirsin
baktım hocam hepsine 30 doları ucu ucuna geçiyor ya

olabilir hocam kablosuzda bişey çıkarmı ben baya araştırdım hepsi 30 doları geçiyor anca indirim olursa 30 doların altına inerse alabiliriz gibi duruyor

Ah be tr de olan paw3395 sensörlü mouslara bakabilirsin 1200 e falan bulursun diye düşünüyorum

glorious marka mouse alabilirsin tek sıkıntısı içi çok pis oluyo ama oda göze batmıyor(Model i kullanıyoum)

30 dolar değil euro değil miydi hocam. Dolar bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,054
Üyeler
197,121
Son üye
brk006