20K ekran kartı önerisi

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,808
Bütçe
20000
beyler bir arkadaşımdan alacağım var bana kredi kartımdan 20K'lık ürün alalım satalım borcunu içinden al dedi kalanı bana ver dedi bende en kolay alıp satılabilecek şeyin ekran kartı olduğunu düşünüyorum limit 20.000 TL 20.001 TL olmaz buna göre karttaki limiti nakite çevirebileceğimiz satarken zorlamayacak ekran kartı önerir misiniz

Kuyumcudan altın alın, kartla çekin başka kuyumcuya nakit satın.
Değer kaybınız neredeyse hiç olmaz.

Ekran Kartı alırsanız, Kutu bantları bile kapalı olsa aldığınız fiyattan satmanız zor olur, ayrıca uzun sürer.
Çünkü ;
Sen 0, faturalı ürünü mağaza fiyatına satmak istersen, alıcı aynı fiyata mağazadan alır. Fatura kendi adına olur.

Kuyumcudan altın alın, kartla çekin başka kuyumcuya nakit satın.
Değer kaybınız neredeyse hiç olmaz.

Ekran Kartı alırsanız, Kutu bantları bile kapalı olsa aldığınız fiyattan satmanız zor olur, ayrıca uzun sürer.
Çünkü ;
Sen 0, faturalı ürünü mağaza fiyatına satmak istersen, alıcı aynı fiyata mağazadan alır. Fatura kendi adına olur.
hocam firma adına fatura kestirecekmiş arkadaş kendi kartını kullanıp altın alamıyoruz elektronik olmak zorunda maalesef sorun yok fiyatının altına satmayı göze alıyor kendisi

tezgah lan bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamı kazıklamak için tezgah mı kurdun ?
hocam bundan bir tane alsak kalana ne alacağız :D

akşam akşam güldürdün beni hocam çok yaşa :D

tezgah lan bu

akşam akşam güldürdün beni hocam çok yaşa :D
Diğer arkadaşta ne güzel atmış öyle. :D

6600 alınabilir de keşke biraz daha düşse de şu 4060 bir de yanına 7600 alırsın. :D

bunu alabilirsin sana atılanların hepsinden daha güçlü bir ekran kartı hem markası da fena değil 4060ti 16gb almaktansa bu daha iyi

bunu alabilirsin sana atılanların hepsinden daha güçlü bir ekran kartı hem markası da fena değil 4060ti 16gb almaktansa bu daha iyi
Bunlar harbiden istemese de pahalıya aldırır. :D
Dikkatli olmakta fayda var hocam. Konu sahibi şansına 4060 10.5k ya bir düşse 7600 alırsın yanına mükemmel olur. Her türlü satarsın. Zarar etmeden ya da çok az zarar ederek.

Bunlar harbiden istemese de pahalıya aldırır. :D
Dikkatli olmakta fayda var hocam. Konu sahibi şansına 4060 10.5k ya bir düşse 7600 alırsın yanına mükemmel olur. Her türlü satarsın. Zarar etmeden ya da çok az zarar ederek.
dün akşam vatanda indirim vardı ama bu gece de yine olursa süper olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,672
Üyeler
186,772
Son üye
Ygit_szr33
Geri