Bilgisayarınızla ilgili takıntılarınız var mı?

Rammstein

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,734
Benimki monitöre toz falan bulaştığında ölü piksel sanıp parmağımla siliyorum sürekli. Sizin de böyle takıntılarınız var mı?

Benimki monitöre toz falan bulaştığında ölü piksel sanıp parmağımla siliyorum sürekli. Sizin de böyle takıntılarınız var mı?
Masaüstune gelip sürekli yenile yapmak gibi bir takıntım var :D

Aaa ben format atmak.Sürekli format atıyorum.O tarz bir takıntı, ama kendimi düzelttim bi tık 1-1,5 haftadır format atmadım.

Masaüstüm, klavye mouse mouse pad im, kasam falan hepsi düzenli olmalıdır, tozlarını da hep alıyorum genelde, 1 2 hafta aralıklar ile sağlık ve stress testleri yaparım, diskleri kontrol eder belli süre zarfında antivirüs ile tarama yaparım.

Var bi manyaklığımız.

Kaliteli Macun kullanmama rağmen her 1 ay da bir macun yeniliyorum. 4-5 günde bir temizlik yapıyorum. 3 Saatte bir monitörü siliyorum. Aklıma geldikçe kasanın fanında kağıt kesiyorum. Fan gördüğümde ellemek istiyorum vs vs.

Kaliteli Macun kullanmama rağmen her 1 ay da bir macun yeniliyorum. 4-5 günde bir temizlik yapıyorum. 3 Saatte bir monitörü siliyorum. Aklıma geldikçe kasanın fanında kağıt kesiyorum. Fan gördüğümde ellemek istiyorum vs vs.

Senin parmaklar çok gitmez ben söylim, 2000 RPM falan fan olursa şakaya gelmez :).

Aaa ben format atmak.Sürekli format atıyorum.O tarz bir takıntı, ama kendimi düzelttim bi tık 1-1,5 haftadır format atmadım.
Geçenki arkadaş sen miydin forumda konu açarken bile format atan :D iyi iyi sevindim atlatmana :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temizlik vs güzel alışkanlık ama macun işini abartmışşın. Ben PC'yi aldığımda sürülen stok macunu bile 2,5 sene sonra yeniledim. Macunlar öyle kolay kolay kurumuyor ya. 2 sene de bir değişmesi yeterli bence.

Ara ara Çalıştır>Temp>Prefetch>%temp% içerisindeki çerezleri silerim.

İlk monitörü aldığım zaman yani yaklaşık 1 hafta önce steam i arkaya almıştım orda bir iz bırakmıştı ölü pixel tarzı gibi bi an ölü pixel zannedip yusuf yusuf olmuştum sonrasında tekrar ölü pixel testi yapınca anladım steam i kapatıp tekrar açtım ve o izde gitti aynı takıntı bendede var ölü pixel zannedip parmağımla siliyorum :D

1. Bilgisayar oynuyacagım zaman olduğum oda dağınık olmamalı yatagım var ve inan ki sabah kalktıgım gibi topluyorum odamda gram dağınık yer kalmıyo onun dışında diğer odalar çöplük olsa farketmez 2. Si en ufak bi seste 1 saniye bile olsa direk bilgisayarın içini kontrol ediyom bide monitör sürekli yan durucak düz durunca oynuyamıyorum

Yatarak bilgisayar oynarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,615
Üyeler
187,364
Son üye
HatayDurum
Geri