- Reaksiyon skoru
- 2,781
aferim atma işlemciyi yoruyorsun çünkü.Aaa ben format atmak.Sürekli format atıyorum.O tarz bir takıntı, ama kendimi düzelttim bi tık 1-1,5 haftadır format atmadım.
aferim atma işlemciyi yoruyorsun çünkü.Aaa ben format atmak.Sürekli format atıyorum.O tarz bir takıntı, ama kendimi düzelttim bi tık 1-1,5 haftadır format atmadım.
ben masaüstüne gelip habire yenile yapıyorum. artık çok ustalaştım. elim ağrıyınca f5'e abanıyorumBenimki monitöre toz falan bulaştığında ölü piksel sanıp parmağımla siliyorum sürekli. Sizin de böyle takıntılarınız var mı?
-imkansız-Yatarak bilgisayar oynarım.
İmkanlı tabi laptopun varsa .)ben masaüstüne gelip habire yenile yapıyorum. artık çok ustalaştım. elim ağrıyınca f5'e abanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
-imkansız-
kanka mouse'u nasıl yapıyonİmkanlı tabi laptopun varsa .)
Hocam windows +d yapınca da oluyor yenilemeben masaüstüne gelip habire yenile yapıyorum. artık çok ustalaştım. elim ağrıyınca f5'e abanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
-imkansız-
way be eski günler çok güzeldi o resme bakınca insanın ufku açılır insan rahatlardı. nerde o eski günler...Wallpaper mutlaka xp olmalı yoksa rahat edemem
Bendede sürekli sağ tık + E yapıp yeniliyorum yada maç beklerken falan sağ tıka basılı tutup tuhaf tuhaf gezdiriyorum.Masaüstune gelip sürekli yenile yapmak gibi bir takıntım var![]()
ben sağ tıka basılı tutup yenilenin olduğu kısma denk getirmeye çalışıyorumBendede sürekli sağ tık + E yapıp yeniliyorum yada maç beklerken falan sağ tıka basılı tutup tuhaf tuhaf gezdiriyorum.