hikmetsayım
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Hocam araştırmadım ama biliyorsan ekran kartı Watt değerini söylermisin cidden almayı düşünüyorumHocam sizede bunu öneririm.
Yt de incelemesi ve oyun testleri mevcut.
Hocam araştırmadım ama biliyorsan ekran kartı Watt değerini söylermisin cidden almayı düşünüyorumHocam sizede bunu öneririm.
Yt de incelemesi ve oyun testleri mevcut.
140w olması lazım hocamHocam araştırmadım ama biliyorsan ekran kartı Watt değerini söylermisin cidden almayı düşünüyorum
140w olması lazım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RTX 4050 105 watt var maks. Senin de dediğğin 140 watt 4060 için140w olması lazım hocam
MSI alınmaz gpu 45w olması lazım Acer güzel makina gpu 140w sanırım işlemciside güzel bir 8gb ram daha alırsanız çift kanal 16gb ram yapabilirsiniz.![]()
MSI Cyborg 15 A13VF-1204XTR i5-13420H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
MSI Cyborg 15 A13VF-1204XTR i5-13420H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6www.n11.com
Hocam bu seri ve msi için yorumunuz nedir, sonradan ram eklemesi için? Şu an bunu veya bunu almayı düşünüyorum ikisi arasında kaldım.
RTX 4050 105 watt var maks. Senin de dediğğin 140 watt 4060 için
Daha önce Acer marka laptop kullandınız mı?Acer marka olarak iyi değil
Evet varmış kusura bakmayın.MSI alınmaz gpu 45w olması lazım Acer güzel makina gpu 140w sanırım işlemciside güzel bir 8gb ram daha alırsanız çift kanal 16gb ram yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Acer'in ramı 32 hocam herhalde.MSI alınmaz gpu 45w olması lazım Acer güzel makina gpu 140w sanırım işlemciside güzel bir 8gb ram daha alırsanız çift kanal 16gb ram yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşım distrübtör, çoğu büyük firmalara o bilgisayar sağlıyor ben acer alacağıımı söylediğimde paranı çöpe atma çok kalitesiz marka içindeki parçalar çok kötü dedi. Herkes ekranı iyi diye alıyor, kimse içindeki anakarta ramlerine ssd'sine bakmıyor dedi. Onun asla önermediği bir marka. Kendim kullanmadım ama. Sadece lenovo, hp, MSI ve huawei ve dell kullandım.Daha önce Acer marka laptop kullandınız mı?
Doğru hocam görmemişim hb de genelde 8gb sattıkları için alışkanlık olmuşAcer'in ramı 32 hocam herhalde.
Nerden vardin bu kaniyaAcer marka olarak iyi değil
Hahahahah kendin deneyimlemeden birilerinin lafina neden bakiyorsun? Ekran olarak msi hl ve lenovoyu katlar huawei ve dell iyi degil zaten. Lutfen bilginiz olmayan seylerde yanlis yorumda bulunmayinArkadaşım distrübtör, çoğu büyük firmalara o bilgisayar sağlıyor ben acer alacağıımı söylediğimde paranı çöpe atma çok kalitesiz marka içindeki parçalar çok kötü dedi. Herkes ekranı iyi diye alıyor, kimse içindeki anakarta ramlerine ssd'sine bakmıyor dedi. Onun asla önermediği bir marka. Kendim kullanmadım ama. Sadece lenovo, hp, MSI ve huawei ve dell kullandım.
Hocsm laptop yuksek sicakliklara cikiyor bilginiz olsun throttle var ama 1 yil sonra cikiyor termal macun surerseniz duzenli hic problem olmaz. Nitro16 alabilirseniz onun sogutmadi cok dahs iyi.Arkadaşlar bu fiyat bandında Acer ve bu laptop hakkında görüşleriniz nedir?
![]()
ACER AN515-58 Intel Core i7-12700H 32GB 1TB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6
ACER AN515-58 Intel Core i7-12700H 32GB 1TB SSD RTX4060 8GB DOS 15.6'' FHD 165Hz Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok komiksiniz ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Ben diyorum ki resmi distrübtör herkes ekranı iyi diye alıyor(ekranı kötü demiyor bak) ama diğer özelliklerini kimse bilmiyor diyor.Hahahahah kendin deneyimlemeden birilerinin lafina neden bakiyorsun? Ekran olarak msi hl ve lenovoyu katlar huawei ve dell iyi degil zaten. Lutfen bilginiz olmayan seylerde yanlis yorumda bulunmayin