Neler Yeni

ACER Laptop Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hikmet Sayım

gosey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet K
Son düzenleme:

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Türkmen
MSI alınmaz gpu 45w olması lazım Acer güzel makina gpu 140w sanırım işlemciside güzel bir 8gb ram daha alırsanız çift kanal 16gb ram yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RTX 4050 105 watt var maks. Senin de dediğğin 140 watt 4060 için
1000009257.jpg

Son düzenleme:

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan
Daha önce Acer marka laptop kullandınız mı?
Arkadaşım distrübtör, çoğu büyük firmalara o bilgisayar sağlıyor ben acer alacağıımı söylediğimde paranı çöpe atma çok kalitesiz marka içindeki parçalar çok kötü dedi. Herkes ekranı iyi diye alıyor, kimse içindeki anakarta ramlerine ssd'sine bakmıyor dedi. Onun asla önermediği bir marka. Kendim kullanmadım ama. Sadece lenovo, hp, MSI ve huawei ve dell kullandım.

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Türkmen
Acer'in ramı 32 hocam herhalde.
Doğru hocam görmemişim hb de genelde 8gb sattıkları için alışkanlık olmuş :)

Acerin 3070ti 6800h lı versiyonunu kullanıyorum 1 yıldır pek sorun görmedim.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Görkem çetinkaya
Acer marka olarak iyi değil
Nerden vardin bu kaniya

Arkadaşım distrübtör, çoğu büyük firmalara o bilgisayar sağlıyor ben acer alacağıımı söylediğimde paranı çöpe atma çok kalitesiz marka içindeki parçalar çok kötü dedi. Herkes ekranı iyi diye alıyor, kimse içindeki anakarta ramlerine ssd'sine bakmıyor dedi. Onun asla önermediği bir marka. Kendim kullanmadım ama. Sadece lenovo, hp, MSI ve huawei ve dell kullandım.
Hahahahah kendin deneyimlemeden birilerinin lafina neden bakiyorsun? Ekran olarak msi hl ve lenovoyu katlar huawei ve dell iyi degil zaten. Lutfen bilginiz olmayan seylerde yanlis yorumda bulunmayin

Arkadaşlar bu fiyat bandında Acer ve bu laptop hakkında görüşleriniz nedir?

Hocsm laptop yuksek sicakliklara cikiyor bilginiz olsun throttle var ama 1 yil sonra cikiyor termal macun surerseniz duzenli hic problem olmaz. Nitro16 alabilirseniz onun sogutmadi cok dahs iyi.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ömer Doğan
Hahahahah kendin deneyimlemeden birilerinin lafina neden bakiyorsun? Ekran olarak msi hl ve lenovoyu katlar huawei ve dell iyi degil zaten. Lutfen bilginiz olmayan seylerde yanlis yorumda bulunmayin
Çok komiksiniz ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Ben diyorum ki resmi distrübtör herkes ekranı iyi diye alıyor(ekranı kötü demiyor bak) ama diğer özelliklerini kimse bilmiyor diyor.

Top Bottom