OYUN / YAYIN EKİBİ KURUYORUZ. GELMEK İSTEYENLER DM

atım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hoca diyon ki arkadaş arıyoruz yeni atıyoruz senin kalıbnı seveyim diyip bizi çıkarıtyon ? o zaman konuyu da açma.
Kardeşim adam akıllı konu açıyoruz daha gelip ismini bile doğru dürüst yazmıyosun saçma sapan cevaplar veriyosun. Önce bi kendini geliştir sonra arkadaş edinirsin.

Kardeşim adam akıllı konu açıyoruz daha gelip ismini bile doğru dürüst yazmıyosun saçma sapan cevaplar veriyosun. Önce bi kendini geliştir sonra arkadaş edinirsin.
kusura bakma ya yeni insanlara tanışmak istiyorum diyorum diyorsun sonra karşındakı insana en agır şekilde önyargılı davranıp engeli basıyorsun sonra gelmissin kendin geliştir diyon hadi la ordan :kedi: :kedi: :kekw: :kekw:

kusura bakma ya yeni insanlara tanışmak istiyorum diyorum diyorsun sonra karşındakı insana en agır şekilde önyargılı davranıp engeli basıyorsun sonra gelmissin kendin geliştir diyon hadi la ordan :kedi: :kedi: :kekw: :kekw:
Dostum benim şimdiye kadar aramıza birçok kişi katıldı hiçbiri senin gibi sorunlu değil. Adını soruyorum Viego diyorsun. Şaka mı yapıyosun diyorum saçma sapan cevap veriyosun. Çocuk çocuk şeylerle uğraşacak vaktim yok. Sen git kendine lolcü başka birilerini bul

sorunlu değil. Adını soruyorum Viego diyorsun. Şaka mı yapıyosun diyorum saçma sapan cevap veriyosun. Çocuk çocuk şeylerle uğraşacak vaktim yok. Sen git kendine lolcü başka birilerini bul
saçma cevap mı benimle iletişime bile geçmeden adımı sordun yaşımı sordun da profilmi incelemeyip sonra da dalga mı geçıyorsun diye mesaj atıyorum diye engellıyon ?:D
zaten tüm bilgierim forumda mevcut ???

saçma cevap mı benimle iletişime bile geçmeden adımı sordun yaşımı sordun da profilmi incelemeyip sonra da dalga mı geçıyorsun diye mesaj atıyorum diye engellıyon ?:D
zaten tüm bilgierim forumda mevcut ???
7/24 forumda gezmiyorum pcye geçtiğimde discord bildirimini gördüm direkt oradan iletişime geçtim.

Dostum benim şimdiye kadar aramıza birçok kişi katıldı hiçbiri senin gibi sorunlu değil. Adını soruyorum Viego diyorsun. Şaka mı yapıyosun diyorum saçma sapan cevap veriyosun. Çocuk çocuk şeylerle uğraşacak vaktim yok. Sen git kendine lolcü başka birilerini bul
sana bana hitap edebilcegin şekilde isim söyledim tiytatorumu dewam etirmedin bile ? sanatçının sanatına karşı gelmek ah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7/24 forumda gezmiyorum pcye geçtiğimde discord bildirimini gördüm direkt oradan iletişime geçtim.
bunu demene yeterliyidi ? engeli basmak nedir :PeepoLeave: :PeepoLeave::PeepoLeave::PeepoLeave:

Cs go konusunda tecrübeli birisi yardımcı olabilir mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri