M2 SSD BIOS'ta gözükmüyor

Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar kuzenimde toplama bilgisayar var biz bun temizlemek için parçalarını söktük bi güzel temizledik sonra geri topladık m2 ssd yi çıkartmamamıza rağmen ssd gözükmüyor anlam veremiyorum her şeyi denedim BIOS update yaptım vs ssd biosta gözükmüyor hemde hiçbir yerinde bu yüzdende pc yi her başlatmada biosa atıyor nasıl çözebilirim bu sorunu.
Anakart Asus B450M PRO 2
İşlemci Ryzen 5 3600
SSD: KIOXIA 512GB

Prizden çıkart statik boşalt m2yi çıkart soketi ve sddyi temizle başka m2 soketi varsa oraya tak dene.

Arkadaşlar kuzenimde toplama bilgisayar var biz bun temizlemek için parçalarını söktük bi güzel temizledik sonra geri topladık m2 ssd yi çıkartmamamıza rağmen ssd gözükmüyor anlam veremiyorum her şeyi denedim BIOS update yaptım vs ssd biosta gözükmüyor hemde hiçbir yerinde bu yüzdende pc yi her başlatmada biosa atıyor nasıl çözebilirim bu sorunu.
Anakart Asus B450M PRO 2
İşlemci Ryzen 5 3600
SSD: KIOXIA 512GB
Anladığım kadarıyla şuan M2 SSD görünmüyor. Diğer M2 slotuna takınca orada da mı görünmüyor?

M2'yi bozmuş olabilirsiniz hocam. Farklı bir M2 ile deneme imkanın var mı?
onu deneyecektim laptopu söküp ona takıcaktım laptopun 3 tane vidası çıkmıyo ona da sinir oldum dün gece bi çözüm yolu buldum ama işe yarayıp yaramadığını bildiricem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,503
Üyeler
174,173
Son üye
Beqco
Geri