Xbox 9 Nesil Kol Orjinal lik kontrolü nasıl yapılır

Microsoft'un yanlış hatırlamıyorsam xbox donatları diye bir uygulaması vardı. Kablolu bağlayıp kolu algılamasını bekleyebilirsiniz.
Param güvende ile alırsanız kutuyu açarken ve testlerde video çekin. Elimde orijinal Xbox 9. Nesil kol var istediğiniz yönden fotoğrafını atabilirim kıyaslamak için.
Bir tane öğretmen den aldım param güvende ile almadım kargoladı benim taraftaki firmaya
İlk yarı fiyatını atcam sorunsuz sa diğer kalanını atcam yada test edip öyle parayı atcam kefil bana
İncelemeesini Microsoft un önerdiğiniz yeri denicem umarım orjinal çıkar

Bir tane öğretmen den aldım param güvende ile almadım kargoladı benim taraftaki firmaya
İlk yarı fiyatını atcam sorunsuz sa diğer kalanını atcam yada test edip öyle parayı atcam kefil bana
İncelemeesini Microsoft un önerdiğiniz yeri denicem umarım orjinal çıkar
1724163461846.png

Bahsettiği uygulama bu. Microsoft Store üzerinden indirebilirsin. Sahtelerini bunun göreceğini sanmıyorum güncelleme falan da yapıyor çünkü.

Ekler

• IMG-20240820-WA0031.jpg
    IMG-20240820-WA0031.jpg
    599.7 KB · Hit: 34
Pilerden dolayı aşınma olasılıgı varmı Microsoft uygulamasından kablo bağlayarak orjinal testi yapabilir miyim peki
Aklıma o olasılık gelmişti bende de. Yazılım güncelleme kabloyla oluyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,167
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri