kaşmerli oguz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,043
Tabii ki olur ama zorSupplement işi kolaylaştırıyor ama illa kullanmasına gerek yok. Supplement kullanmadanda oldukça iyi bir fizik yakalayabilir
Tabii ki olur ama zorSupplement işi kolaylaştırıyor ama illa kullanmasına gerek yok. Supplement kullanmadanda oldukça iyi bir fizik yakalayabilir
kalori hedefini geçtikten sonra çok problem değil 1aralık-11mayıs arasında 70.7den 91e çıkmıştım güncel olarakta 92 kiloyum meselaTabii ki olur ama zor
1-1.5 ay daha aynı programla devam edin sonra değiştirirsiniz daha iyi olur diye düşünüyorumHmmm anladım
yani şuan 2. ayimdayim o yüzden değiştirmiyorum
Genetik olarak baba tarafına çektiysem çok iyi ama anne tarafı fazla iyi değilHocam büyük gözükme boyunuza genetiğinize ve suplement kullanmanıza bağlı ama bence natürel olarak diyet bozmadan estetik olmaya çalışın her gün olmasada kardiyo yapın omuzlara ve kollara ağırlık verin estetik görünmeye çalışın
tamamdır hocam teşekkür ederim1-1.5 ay daha aynı programla devam edin sonra değiştirirsiniz daha iyi olur diye düşünüyorum
Hangi gainer marka kullaniyorsun
Amacım öyle kilo almak değil kanka gainer ve farklı yöntemlerle alıyorum zaten fakat vücuduma eşit yayılıyor mu bu kilo yoksa kat kütlesi olarak mı alıyorumda kollarımda değişiklik hissetmiyorum? merak ettiğim bu
bulk döneminde kardiyo yapmanızı tavsiye etmemGenetik olarak baba tarafına çektiysem çok iyi ama anne tarafı fazla iyi değil
Supplement olarak şuan kreatin kullanıyorum sadece ve gainer başka bir şey yok
natürelim şuan zaten sadece o supplementleri kullanıyorum onun dışında sağlıksız bir şey yapmıyorum
kardiyoyu en etkili nasıl yapabilirim? yani bu konularda pek bilgim yokta
dediğiniz gibi kollara ve omuza ağırlık veriyorum dahada vermeye devam edicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hocam teşekkür ederim
üyelik 3 ay almıştım şuan 1.5 ay falan kaldı okul başlıcak ve duruma göre yeniden üyelik alabilirim
fark etmesende değişiyorsun gelişmeni takip edince çok daha fazla anlaşılıyor zaten ama çevrendekiler kesinlikle farkediyorİLK HAFTA
Alıntıyı görüntüle
4. HAFTA
Alıntıyı görüntüle
2. AY / 2. HAFTA
Alıntıyı görüntüle
DEĞİŞİM FAZLA YOK, Evet ama örnek olsun diye attım arkadaşlar, yani gym aynaları farklı gösteriyor diye düşünüyorum çünkü kendi gözümle küçük gözüküyor ama başkaları değişmişsin diyor veya ayna karşısında farklı duruyor..
Hardline Pro GainerHangi gainer marka kullaniyorsun
öyle yapıyorum haklısınız yani 4 gün gidiyorum 1 gününde kardiyo yapıyorum treadmilldebulk döneminde kardiyo yapmanızı tavsiye etmem
kardiyonun asıl amacı definasyon dönemlerinde extra kalori yakabilmek
Tam anlamıyla bulk yaparken yapmak biraz gereksiz olabilir
genede isterseniz hafta 1-2gün 20-25dk bisiklet çevirebilirsiniz veya 2dk 6km 1dk 10km hız şeklinde 20dk koşabilirsiniz treadmillde
Haklısınız hocam teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.fark etmesende değişiyorsun gelişmeni takip edince çok daha fazla anlaşılıyor zaten ama çevrendekiler kesinlikle farkediyor
düzenli şekilde devam edin hocam inanıyorum istediğiniz fiziğe ulaşacaksınız
tam olarak kardiyoda nasıl oluyor bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim zararı olmaz ama yaniHardline Pro Gainer
öyle yapıyorum haklısınız yani 4 gün gidiyorum 1 gününde kardiyo yapıyorum treadmillde
kardiyo göbeği küçültmeye yardımı olurmu peki? yani bazen aldığım kalorileri hemen yakamiyorum göbek olarak dönüyor o yüzden
Haklısınız hocam teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.![]()
Tamamdır teşekkür ederim!tam olarak kardiyoda nasıl oluyor bilmiyorum yanlış bilgi vermeyeyim zararı olmaz ama yani
sadece 4 yerine 5 gitmeye çalışıp kardiyoyu haftada 1-2gün idmandan sonra 20dk yapabilirsiniz belki
Hocam ben de kilo almaya çalışıyorum ve spora yeni yazıldım, boyuma göre aşırı zayıfım. 182 boy ve 57kg maalesef. Kullandığınız ek takviye ürünler neler acaba biraz açar mısınızdiyorum ya işte 59 dum yeni başladım 67 oldum ve VKİ ye göre 65 ideal diyor ama şuan 67 olduğum halde yetersiz hissediyorum
70 yeter mi bilmiyorum yetmesi lazım artık