2008 vs kamiq vs tcross vs troc

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,227
bu 4 aractan hangisi daha mantıklı olur 0 değil 20-21 model 1.1-1.3 civarı bir bütçe çıkartabilirim wolksvagen suvlari hangisi iyi bilmiyorum isim olarak biliyorum ben şu anda kamiq düşünüyorum sizce ?

Büyükten küçüğe troc,tcross=kamig=2008 içlerinden birini seç dersen troc alırdım ona yetişemeseydim 2008 olurdu. Troc cb arası bir suv tcross ise ba arası bir suv, kamig skodanın tcross için çıkardığı rakip, karoq trocun rakibi.

Son düzenleme:
Büyükten küçüğe troc,tcross=kamig=2008 içlerinden birini seç dersen troc alırdım ona yetişemeseydim 2008 olurdu. Troc cb arası bir suv tcross ise ba arası bir suv, kamig skodanın tcross için çıkardığı rakip, karoq trocun rakibi.
Niçin troc diyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki troc olmazsa neden 2008 dediniz

Kamiq iç alan olarak daha rahat diye biliyorum.

Niçin troc diyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki troc olmazsa neden 2008 dediniz
2008 kazık gibi araba bulaşma troc orta halli süspansiyonları ile baya tatmin eder hemde motoru kasayı çok iyi yürütüyor

2008 kazık gibi araba bulaşma troc orta halli süspansiyonları ile baya tatmin eder hemde motoru kasayı çok iyi yürütüyor
Kazik derken neyi kast ettiniz ağırlığını ve motorun arabaya yetmemesi mı yoksa fiyatına göre sunduğu özelliklerin dusuklugunu mu

Mg hs 2.elde çok güzel araçlar var bi bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,227
Üyeler
195,568
Son üye
Emirhan61z
Geri